Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru 2016 Ramadan Bayramı Tebriği ! Eid Mubârak - Islam-tr

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Genelde tüm kardeşlerimin özelde Abdulmuizz Fida eL_Muhacir aramızda ismini değiştirerek gizli takılan tüm sevdiğim kardeşlerimin bayramını tebrik ederim , Rabbimiz izzetli topraklarda Günlerini Rabblerine hizmete adayan kardeşlerimize bizleride dahil eylesin .. amin

"Rasullah'ın ashabı bayram günlerinde birbirleri ile karşılaştıklarında 'TekabelAllah minna ve minkum (Allah sizden ve bizden kabul etsin)' derlerdi."

Allah razı olsun kardesim
 
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Bilhassa İlim, Takva, Cihad ekseninden şaşmayan müslümanların, daha sonra ehli sünnete uyanların, fitne fesat çıkarmaktan beri durup Rasûlullah aleyhi salatu ve selâm'in yolunu şaşırmadan takip edenlerin, Hikmet ve basiret ehli alimlerin, talebelerin ve tüm müslümanların ramazan bayramı mübarek olsun. Rahman ve Rahim olan Allah azze ve celle'den hepinize Rahmet kapılarını sonsuza kadar açmasını niyaz eder, hem bu dünyada hemde ahirette hayırlı kimseler ile birlikte olmanızı nasip etmesini diliyorum.
 
Üst Ana Sayfa Alt