Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

2016 Sahurcular Konusu(kitap Hediyeli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
Kaç dua bi prestij ya yapayım hemen :) hiç bakmadıydım valla kaç dua edilmiş diye
2016-06-28_011009.jpg
 
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah... Alketa zaten aklımda sen vardın bacım öyle yapmayı planlıyordum...Tevafuk oldu sen de böyle deyince...Ama ben listede bile yoktum en son görüntüyü hatırlarsan; ) Birde hiç bişey kazanmışlığım yoktur bugüne kadar sicilim çok parlak değil bu konuda ama sözüm söz eğer dediğin gibi olursa sonuç: )

Eyvallah guzide insan =)
 
Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Kıyamet günü ölüm getirilir. Sırat üzerinde durdurulur ve: "Ey cennet ahalisi!" diye nida edilir. Cennettekiler, bu çağrı üzerine içinde bulundukları o güzel yerden çıkarılacakları korku ve heyecanıyla bakarlar. Sonra da: "Ey cehennem ahalisi!" diye nida edilir. Onlar da içinde bulundukları o fena yerden çıkarılacakları ümid ve sevinciyle bakarlar. Ölüm gösterilerek "Bunu tanıyor musunuz?" denilir. Cennetlikler ve cehennemlikler hepsi bir ağızdan: "Evet! Bu ölümdür" derler."
Resülullah aleyhissalâtu vesselam buyurdu ki: "Bundan sonra emredilir ve Sırat üzerinde ölüm kesilir. Sonra her iki tarafa birden: "Haydi bulunduğunuz hal üzere ebediyet sizindir, burada artık ölüm yoktur" denilir."


We aleykum selam ve rahmetullah cümleten..
Hayırlı sahurlar..
 
M Çevrimdışı

M. Esma

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Hz. Ebu Zerr radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Bir kimse diğer bir kimseyi fıskla veya küfürle itham etmesin. Aksi taktirde, itham edilen arkadaşında bunlar yoksa, kelime kendine dönderilir."

Buhârî, Edeb 44.



Es selamu aleykum
Hayirli sahurlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt