Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber A Haber’in ‘özel’ Olarak Yayınladığı Tsk Haberi Bilgisayar Oyunu Çıktı!

Melhame-i kübra Çevrimdışı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi
A Haber’in, TSK’nın PKK’ya yaptığı operasyon şeklinde yayınladığı görüntülerin, Arma isimli bilgisayar oyununa ait olduğu anlaşıldı.
Oyundaki bir çatışmayı sanki operasyon sırasında çekilmiş görüntüler olarak lanse eden A Haber, görüntüleri Atak helikopterinin operasyonuyla birleştirdi. Telsiz konuşmalarının monte edildiği video, daha sonra A Haber tarafından internetten kaldırıldı.

Video haber kanalı tarafından kaldırılmış olsa da YouTube’da yaptığımız ufak bir arama ile söz konusu videoya rahatlıkla ulaştık -hemen aşağıda-. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl da ATV, GTA hilelerini 'darbe şifresi' olarak yayınlanmış ve de sonrasında yaptıkları hata için özür dilemiş.


Oyundan kısaca bahsedeceksek askeri bir oyun olan Arma, ilk olarak Windows platformu için 10 Kasım 2006’da piyasaya sürülmüştü. Seri haline gelen oyunun daha sonra 2. ve 3. sürümleri çıkmıştı. Son oyun olan Arma 3, 12 Eylül 2013’te piyasaya sürülmüştü. Masaüstüyle sınırlı kalmayan oyun, daha sonra iOS ve Android platformları için de geliştirilmişti.
 
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Normaldır
 
Son düzenleme:
f471h Çevrimdışı

f471h

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
tsk istisnalar dışında gerçek görüntü vermez, askeri operasyonlara ilişkin görüntüler &90 temsili animasyonlardır
 
Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Türkiye'de medya iyice komediye döndü. Hiçbir zaman gerçek anlamda zaten doğruluk ve tarafsız bilinci olmamıştı. Ancak son zamanlarda yandaşlık yapacağız diye, seviye hiç ol adığı kadar yerlere düştü. 5 yaşındaki çocuklarım alay konusu oldular. GTA şifresi haberini izlemiştim de, cidden insanların en şerlisi aklını en az kullananlar. :)

Medya halkı aptal yerine koymayı artık bıraksın.
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt