Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Aklımdaki Akhi (üye)

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Jundullah

mustafa sabri ve metin öztürk abiler

nerelerdesin ? iyisinizdir inşaALLAH
Ortalığı biraz gençlere bırakalım dedik :)
Şaka bir yana ben dışarıdan sürekli takipteyim konulara fazla iştirak etmesemde
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Melhame-i kübra Çevrimdışı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi
ALLAH hidayet etsin,pişman olacağını umuyorum sonradan,tekfir bir hastalık günümüzde , bunu en iyi şuan bulunduğumuz ülkede hanzala tayfası yapıyor görüyoruz.tekfir edince ne geçiyor ellerine onuda bilmiyorum.Allah bizi ilimsizlikten, 2 tane video izleyip sonra bilmişlik taslamaktan.İlim ehline saygı duymamaktan korusun.geçen bi tekfirci ile konuştum,beni çileden çıkarttı,kendine selefim diyor. mezhebleri inkar ediyor, ne gerek var diyor ,kaynak açık ortada,aç bak uygula diyor.dedim ki hangi kaynaktan bakıyorsun en çok , bana dediki imam buhariden bakıyorum dedi,peki dedim. imam buhari mezheb olarak hangi yolu seçmiş ? dedi ki bilmiyorum.dedim ki imam şafii (r.h) , yani dedim sen imam buhari kadar hadis biliyormusun,ilmin varmı. onuda kenara bıraktım o da aradan yüz yıllar geçmiş. en sağlıklı islam dönemlerinde yaşamış.
keza, imam nevevi ve ibn hacer (allah onlara rahmet etsin) öyle,sen hangi ilim ile onların içtihadlarına hadsizlik yapıyorsun dedim.sonra bana onları peygamber edinmeyin dedi,dedim ki eden yok kardeşim,sen öyle görüyorsun,adam senin önüne yemek yapmış ye diyor,ne malzeme parası istiyor, ne de zaman konusunda bir ücret,adam sana kolaylık sağlamış. vs... uzayıp gitti böyle, anlamayınca anlamıyor arkadaş,en iyisi susmak bu konularda,ilimin ile meşgul olmak,bu işleri ilim ehline bırakmak,bizler 2 cilt buhari okuyoruz,ohh bizden iyisi yok , en iyi biz yaşıyoruz dini,Allah bizi affetsin.
 
Sükunet Çevrimdışı

Sükunet

Twitter: @sknttt
İslam-TR Üyesi

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt