Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Boykotu Iplemeyenler

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hep boykotla ilgili yazılmış bu bölümde bende boykotu şu an gazzede olanlara rağmen iplemeyeneri araştırdım azıcık . Şu an bile israil ile ticarete devam edilmekte UND ATILIM , ECE K , KAPTAN İLYAS KALKAVAN gemileri çanakkale ve iskenderun limanlarından aldıkları yükü haifa limanına getirip götürmekte . İlyas Kalkavan malumunuz Kalkavanların AKO taşımacılığın . AKP 'ye yakınlıkları ile biliniyorlar Metin Kalkavan sanırım Deniz Ticaret Odası başkanı idi ve son olarak AKP'den 3 milyar dolarlık Havuzlu Çıkarma Gemisi ihalesini kapmıştı. ECE K ise Mersinden Hüseyin Kerim diye bir şahsın bu şahıs 5 yıldır sürekli olarak israil türkiye arası mal taşmakta. UND ATILIM bilgilerine ise erişemedim.
 
Son düzenleme:
Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İşte yurdum insanı
Para verip satın aldıkları Coca Colaları dökerek israile tepkilerini gösteriyorlar :)
10469728_740791709311964_3296865627188861731_n.jpg
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
BİLİN BAKALIM GEMİ KİMİN GEMİSİ !!! YÜKÜ NEYDİ Kİ ACABA "EYYYYYYYY İSRAİL" SORSAK SÖYLEN Mİ :)?

72P0dm.jpg
 
E Çevrimdışı

Ebu.Cendel

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Dişmacunu bile yapamıyoruz durumun vahametini siz düşünün artık.Onu bile dışarıdan getiriyoruz.
 
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Kafirler kılıçtan anlar boykot etmek lazım evet ama boykotun zararı çok olmaz zaten adlar kafasina gore para basip dunyaya dagityo kafirler kiliçtan anlar.
 
Pangea Çevrimdışı

Pangea

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kafirler kılıçtan anlar boykot etmek lazım evet ama boykotun zararı çok olmaz zaten adlar kafasina gore para basip dunyaya dagityo kafirler kiliçtan anlar.
kafir kilictan anlamiyor artik oturdugu rahat koltugundan yonettigi droneuyla can aliyor. kafirin taptigi para ve boykot ise yariyor. arttirarak devam etmeli.
 
A Çevrimdışı

AbdulMuhyi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Çoğu insan, insanların gözünü boyamak için söylenen bazı sözler sonucu boykota başlıyor tabi ki bu boykot pek fazla sürmüyor ve onlar içeriğini önemsemeden her şeyi tükeden toplumun bir parçası olmaya kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Yapacak çok şey var devlet yöneticilerinin ve bizim; devlet yöneticilerinin dışa bağımlılıktan kurtulmak için planları olmalı ve bunları uygulamalı tabi bu bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Bize düşen ise yediğimize, içtiğimize ve giydiğimize olabildiğince dikkat etmek. En yaygın örnek olarak kola; içeriği gizlenmiş buna rağmen insanlar içindeki her şey helalmiş gibi düşünüyor ama ben eminimki içeriğinde haram şeyler var çünkü kafir helal ve haram gözetmez. Hangi yöntemle elde edilirse daha ucuza gelir böylelikle daha çok servet elde ederler amaçları bu çünkü onların tek amaçları bu dünya. Eğer Kolanın içeriğinde haram herhangi bir şey olmadığını varsayarsak bile aşırı şeker içeriyor ve bu vücut için zararlı. Diğer içecekler de aynı şekilde en azından aşırı şeker içeriyor. Bu yüzden tüm gazlı içecek, meyve suyu ve benzeri içecekleri tüketmeyi bırakmak en iyisi böylelikle inşAllah emanet olan vücudumuza ihanet etmemiş olur ve inşAllah ahirette hesabımız daha kolay olur.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt