Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Böyle Huzur Veren Mucahidleri Özledik

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin

Allah subhane ve teala sehadetini kabul etsin. Insan bakinca rahatliyor, dinleyince huzur doluyor. Su zamanda ne kadar cok ihtiyacimiz var böylelerine. Suanlarda insan mucahid kilikli köpekleri(isidi) görünce bir anti pati, bir sogukluk, bir güvensizlik ve korku hissediyor.

Iste isidin sapitmadan önceki hallerindeki mucahidler bu sekildeydi. Sehid insaAllah sene 2006 da coluk cocugunu birakip Allah icin ciktigi seferi muhtesem bir sonla sonlandirdi. Eline hic bir mucahid kani dökülmeden sadece amerika kafirlerini öldürerek sonsuzluga uctu..

Oysa simdiklerin ellerinde sadece müslüman ve mümin kani...

Insan eskileri özlüyor, kimse böyle bir islam devleti istemiyor.
 
Taberi Çevrimdışı

Taberi

Administrator
Admin
Videodaki şehid kardeş, gerçekten samimiyet timsali!

وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
"Allah'a ve Peygamberine itaat edin; çekişmeyin, yoksa korkar başarısızlığa düşersiniz ve kuvvetiniz gider. Sabredin, doğrusu Allah sabredenlerle beraberdir." (Enfal 46)
 
H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu kardeşin samimiyeti,ihlası ve şehadet aşkı o kadar muhteşemki bakıpta hayran olmamak,dinleyipte aşık olmamak elde değil..
Bunu en az 30 seferdir dinliyor ve bakıyorum,her dinlemede ve bakmamda sanki yeni şehid olmuş gibi bir his ve aşk veriyor..Adeta bir musab bin umeyri hatırlatıyor..
 
Üst Ana Sayfa Alt