Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Cinlerin Bedenden Çıkma Şekilleri

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
CİNLERİN BEDENDEN ÇIKMA ŞEKİLLERİ •

بِسْمِ اللهِ، اَلْحَمْدُ ِللهِ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى رَسُولِ اللهِ وَبَعْدُ

Hasta kişi Allahu Teala'ya güvenirse, tedavi programını harfiyen yerine getirirse , cinlerin tedavileri durdurmak için verdiği ağrı ve vesveselere dayanırsa... Zor günler,uykusuz gecelerden sonra Allahın dilediği zaman öyle ya da böyle cin veya cinler hastanın bedenini terk etmek zorunda kalır.

Cin veya cinlerin hastanın bedeninden çıkması birkaç faktöre bağlıdır :

- Hastanın durumu
- Cinlerin kapasitesi
- Hastalığın süresi

1) Cinlerin bedenden çıkmalarının yakın olduğunu gösteren ilk belirti

=> Cin veya cinler sürekli ağlar ve bağırırlar bu durum iyileşmeden birkaç hafta önce olur ,bu aşamada hastanın vücudu çok ağırlaşır...

=> Bazı cinler bedende küçük bir top şeklini alırlar ve bedende yer değiştirirler... Bu durumda hasta o topa sürekli okunmuş zeytinyağı ile masaj yapmalıdır.

=> Cin hastanın sırtında,yüreğinde veya başka bir yerde oynaşmaya başlar ve sonrasında middesine yerleşir ve bu durumda hastaya kusma hissi gelir ve şiddetli öksürür , bilincini kaybetmeye başlar ve nefes almakta zorlanır. Midesindeki top yukarıya doğru çıkar, hasta bu durumda çok rahatlar.

=> Cin hasta akşam uyurken çıkabilir, hasta böyle bir çıkış durumunda uyanır ve çok büyük bir rahatlık hisseder

=> Hasta tuvalet ihtiyacını yaparken cin çıkabilir ve hasta çok büyük bir rahatlık hisseder

=> Cin ağız,eller vb yerlerden de çıkabilir ama çoğu zaman ayaklardan çıkar ve bu şu şekilde olur :

Kişi karnında,sırtında,kollarında... Uyanan birşey hisseder bir küçük kalp gibi veya bir top hissi ve bu his ayaklara doğru inmeye başlar

Bu durumda hasta bacaklarda karıncalaşma hisseder ve bacaklarda kasılma meydana gelip (kimi zaman iğne batması gibi bir hisle beraber) cin bir veya iki bacaktan çıkar, cin çıktıktan sonra kasılma geçer ve kaslar rahatlar.

En doğrusunu Allah swt bilir.

Silinen konu
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Şuara Suresi 221. ve 222. ayete bakın. Ne diyor. ''Şeytanların kime indirileceğini size bildireyimmi ? Günahkarlara iftiracı ve yalancılara.''

Zuhruf Suresi 36.Ayet der ki: ''Kim Rahman’ın zikrini görmezlikten gelirse, Biz ona bir şeytanı musallat ederiz. Artık bu, onun bir yakın dostudur.''

İsra Suresi, 61-65 “Bir vakit meleklere: ‘Âdem’e secde edin’ demiştik. İblis’ten başka hepsi secde ettiler. O ise, ‘Ben bir çamurdan yarattığın kimseye mi secde ederim?’ demişti.İblis dedi ki, ‘Şu benden üstün kıldığını gördün mü? Yemin ederim ki, eğer beni kıyamet gününe kadar ertelersen, pek azı hariç, onun zürriyetini kendi buyruğum altına alacağım.’'Allah buyurdu: ‘Haydi git! Onlardan kim sana uyarsa, şüphesiz ki, cezanız cehennemdir, hem de mükemmel bir ceza. Onlardan gücünün yettiğini sesinle ürküt. Süvari ve piyadelerinle üzerlerine saldır. Mallarına ve evlatlarına ortak ol. Onlara vaatte bulun.’' Fakat şeytan onlara aldatmadan başka bir şey vaat etmez. Doğrusu benim (ihlâslı) kullarım üzerinde senin hiçbir hâkimiyetin yoktur. Vekil olarak Rabbin yeter.”

DEMEKTEDİR.

Bu bağlamda musallat sebepleri.

1-Şirk, isyan.

2-Ana baba hukukuna riayet etmeme

3-Zina

4-Alkol

5-İftira

6-Kınama, hör görme

7-Sui-zan

8-Gıybet

9-Allah' ın Rahmetinden ümit kesme.

10-Kibir

11-Namaz terki

12-Zekat terki

13-Oruç terki

14-Tesettür terki

15-Yalan yere yemin etmek

16-Adak adama.

17-Lanet, beddua, kahır okuma.

VS. VS

Kısacası büyük günahları işleme, günahta ısrarcı olma ve 52 farz terki.

Cinler günah işlenmediği ve Allah Tealanın emirleri yerine getirildiği sürece vücuda giremezler Ancak dışardan vesvere verirler.
Vücuda giren cinlerden ise doğru tövbe istiğfar ile kurtulmak mümkündür.

Örnek verecek olursak. Bir bayan düşünelim. Eşi ile çeşitli sıkıntıları olmuş. Eşi zulmetmiş oda dayanamamış demiş ki:''Allah' ım yaşamak istemiyorum yeter al canımı. Senin gibi adamın da Allah belasını versin.'' ve işte Şeytanın tuzağına düşmüş oldu.

Al canımı diyerek isyan günahını işledi. Bela okuyarak Allah' ın kendine verdiği eşe isyan etti. Bir daha isyan günahını işledi. Ve işte Musallat.
Sonra şizofren, bipolar vs.
Tedavisi ise..
''Allah' ım ''Hayata yaşamaya anama babama eşime çocuklarıma evime arabama tanıdığım tanımadığım tüm insanlara ve yaratılmışlara yapmış olduğum tüm isyan ve şirk sözleri ile bela, lanet, kahır ve tüm kötü sözlerimden tövbe ettim estagfirullah ya Gaffar.''(33 veya 100 kere)
Bu şekilde doğru tövbeleri yaparak şeytanın bize unutturduğu tövbe kapısı ile musallat Allah' ın izni ile biter. Benim görüşüm doğru tövbe yapmadan vücuda girenler çıkamaz şeklindedir. Tartışabiliriz..
Verdiğim örnekler çoğaltılabilir....
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
İmam Aynî bu hususta şöyle demektedir:
“Zikrin otuz üç adet yapılmasının tavsiye buyurulması, bu sayı üçe çarpıldığı zaman doksan dokuz ettiği içindir. Bu miktar ile zikirde bulunan kimse Allah’ı doksan dokuz ismiyle zikretmiş gibi olur.”


Aslında ne kadar çok söylenirse o kadar iyidir. Allah tövbe edenleri sever. Doğru tövbeye geldiği an kişi önce bunu söylemekte zorlanıyor. Gülme sinirlenme gibi durumlar ortaya çıkıyor. Çünkü şeytan devreye giriyor. Engellemeye çalışıyor. Biliyor ki tövbe onu yakacak mahvedecek. Kişi tövbesine devam ettiği an Allah' ın izni ile musallat yanıyor ve kişi kurtuluyor.
Yukarıda sayılanlara bakarsak. İnsanlarda musallat yaşamayan yok gibi. Alimler harici sanmıyorum ki şeytanın tuzağına düşmemiş kişi bu zamanda nadir. Ancak tövbe edenler müstesna.
Bizzat eşime konan inorganik psikoz teşhisi 1 tövbe yapması ile gitti. Gözümle bizzat şahidim. Bu arada arkadaşlar ben hoca falan değilim. Standart sıradan biriyim. 4 sene eşim bunlarla sıkıntı yaşadı. Şükür kurtuldu. Ben de bu çerçevede bildiklerimi paylaştım. Diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlar da kurtulur inşallah.

Yukarıda belirtilen günahlardan bir kısmı ile musallat olan şeytanların ölmesi için kısas gerekiyor.

Zina için;
Nur Suresi 2.Ayet:''Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. Allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah’ın dini(nin koymuş olduğu hükmü uygulama) konusunda onlara acıyacağınız tutmasın. Mü’minlerden bir topluluk da onların cezalandırılmasına şahit olsun.'' demektedir. Burdan yola çıkarak zina edene kısas yapılmalıdır. Bu şekilde bu musallat Allah' ın izni ile ölür. Defalarca gözümle şahitliğim var.

Alkol için de kısas söz konusu.
İçki İçme Cezası (hadd-i şürb): İçki içmek Mâide suresi 90. âyetle kesin olarak yasaklanmıştır. Fakat cezası Hz. Peygamber (asm)'in sünneti ve uygulamasıyla sabittir. Hz. Peygamber (asm) ve Hz. Ebû Bekir (ra), içki içene 40 sopa (celde) vurdular. Hz. Ömer (ra) zamanında içki içenler çoğalınca o, arkadaşlarıyla istişare etti. Haddin en az miktarı olan 80 değnek vurulmasını kararlaştırdılar. (bk. Dârimî, Hudûd,10; A. b. Hanbel, IV, 389).
Es-Sâib ibn Yezîd (R) şöyle demiştir: Rasûlullah (S) zamanında, Ebû Bekr'in emirliğinde ve Umer'in halifeliğinin baş tarafında bize şarâb içmiş olan sarhoş getirilirdi de, bizler ona doğru kalkar, ellerimizle, ayakkabılarımızla ve ridâlarımızla döverdik. Umer'in emirliğinin sonunda, Umer sarhoşa kırk deynek vurdu. Nihayet insanlar içki içmek ve fesâd çıkarmakta ileri gittikleri zaman, Umer sarhoşlara seksen deynek vurdurdu [11].

Örnekler çoğaltılabilir. Kısaslar yapılır. Ardından tövbesi yapılır. Allah' ın izni ile kişi şifa bulur. Bilgim çerçevesinde sorularınızı cevaplayabilirim.
 
talebe9303 Çevrimdışı

talebe9303

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
hocam peki günümüzde bu günahlardan birini işleyen kimse şeriatın yaşanmadığı günümüz şartlarında ne yapmalıdır? (kısas olayına nasıl bakmalıdır?)
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ben hoca değilim ilk onu belirteyim. Ben gördüğümü söyleyim gene. Şeriat yaşanmıyor evet. Ben örnekle anlatayım gene.
Genel itibari ile günahlara göre vücuda yerleşiyor musallat. Örneğin zina edenin musallat bacaklarına yerleşiyor.
Kaval kemiğinin arkasındaki kaslara biraz bastırdığınızda şiddetli bir ağrı oluyor. Zaten genelde şikayeti oluyor zina günahına bulaşan insanların orası hep ağrıyor gibisinden. Bacaklara kızılcık sopası gibi bir sopa ile niyet edip 100 tane kısas yapıldığında ordaki ağrı gidiyor. Niyette şu şekilde ''Zina günahına kefaret olması niyeti ile 100 tane had cezası uygulanacak. Kabul ediyormusun? diye soruluyor. Kişi de ediyorum dedikten sonra kısas yapılıyor. Ben yapılırken gördüm, bizzat kendimde yaptım. Sonuç dediğim gibi ordaki ağrı gidiyor. Ardından tövbesini de yapıyorsunuz. Allah ın izni ile bu dertten de kurtuluyorsunuz.
Bu bir örnekti. Ağrı ile nasıl ilişkilendiriyorsunuz gibisinden aklınızda sorular olmuş olabilir. Ağrıyan yerlere basılıp, dua okunduğunda şeytanın kişinin ağzından konuştuğu oluyor. Bu da bizzat ispatı. Konu çok derin. Ancak kesin çözüm.
Kuran-ı Kerim ne emrettiyse vardır bir hikmeti..
 
talebe9303 Çevrimdışı

talebe9303

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ben hoca değilim ilk onu belirteyim. Ben gördüğümü söyleyim gene. Şeriat yaşanmıyor evet. Ben örnekle anlatayım gene.
Genel itibari ile günahlara göre vücuda yerleşiyor musallat. Örneğin zina edenin musallat bacaklarına yerleşiyor.
Kaval kemiğinin arkasındaki kaslara biraz bastırdığınızda şiddetli bir ağrı oluyor. Zaten genelde şikayeti oluyor zina günahına bulaşan insanların orası hep ağrıyor gibisinden. Bacaklara kızılcık sopası gibi bir sopa ile niyet edip 100 tane kısas yapıldığında ordaki ağrı gidiyor. Niyette şu şekilde ''Zina günahına kefaret olması niyeti ile 100 tane had cezası uygulanacak. Kabul ediyormusun? diye soruluyor. Kişi de ediyorum dedikten sonra kısas yapılıyor. Ben yapılırken gördüm, bizzat kendimde yaptım. Sonuç dediğim gibi ordaki ağrı gidiyor. Ardından tövbesini de yapıyorsunuz. Allah ın izni ile bu dertten de kurtuluyorsunuz.
Bu bir örnekti. Ağrı ile nasıl ilişkilendiriyorsunuz gibisinden aklınızda sorular olmuş olabilir. Ağrıyan yerlere basılıp, dua okunduğunda şeytanın kişinin ağzından konuştuğu oluyor. Bu da bizzat ispatı. Konu çok derin. Ancak kesin çözüm.
Kuran-ı Kerim ne emrettiyse vardır bir hikmeti..
hocam dediğime bakmayın ben genelde insanlara hocam diye hitab ederim. bilgilendirme için sağolun Allah a emanet olun.
 
K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamunaleyküm ahiler

Nazar konusunda bilgisi olan var mı? Özellikle küçüklükten gelen nazar veya anne babadan virasetle kalan nazar...

Bir de nazarın arkasına gizlenen cin ve şeytanlar nasıl çıkar?
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim nazara karşı Felak ve Nas surelerini bolca okumak lazım. Birde Nazar duasını. Anne babadan kalma nazar diye birşey olduğunu ilk sizden duydum. Muhtemelen gene küçüklükten beri var ise adak olabilir belki üzerinde kişinin. Örnek verelim yine.
Anne baba diyor ki. Bir çocuğum olsun veya bir kızım bir oğlum olsun koç kesicem vs. Adak kaderi değiştirmez. Ancak Allah' a verilen sözleri tutmak gerekir.
Çocuk oluyor. Anne baba adağını unutuyor veya yerine getirmiyor. Doğan çocukta da anne babada da musallat görülüyor. Ne zaman niyet edilerek adak kesilir. O zaman musallat biter. Niyet çok önemli. Her işin başı niyet..
Niyet ettim niyet eyledim Allah rızası için benim eşimin soyumun zürriyetimin ve gelmiş geçmiş ve gelecek tüm Ümmeti Muhammedin üzerindeki adaklara kefaret olması niyeti ile Allah rızası için adak kurbanı kesmeye şeklinde bir niyet edilebilir.
İlla adak olacak diye birşey yok. Başka durumlarda olabilir. Bakılması lazım.
 
K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim nazara karşı Felak ve Nas surelerini bolca okumak lazım. Birde Nazar duasını. Anne babadan kalma nazar diye birşey olduğunu ilk sizden duydum. Muhtemelen gene küçüklükten beri var ise adak olabilir belki üzerinde kişinin. Örnek verelim yine.
Anne baba diyor ki. Bir çocuğum olsun veya bir kızım bir oğlum olsun koç kesicem vs. Adak kaderi değiştirmez. Ancak Allah' a verilen sözleri tutmak gerekir.
Çocuk oluyor. Anne baba adağını unutuyor veya yerine getirmiyor. Doğan çocukta da anne babada da musallat görülüyor. Ne zaman niyet edilerek adak kesilir. O zaman musallat biter. Niyet çok önemli. Her işin başı niyet..
Niyet ettim niyet eyledim Allah rızası için benim eşimin soyumun zürriyetimin ve gelmiş geçmiş ve gelecek tüm Ümmeti Muhammedin üzerindeki adaklara kefaret olması niyeti ile Allah rızası için adak kurbanı kesmeye şeklinde bir niyet edilebilir.
İlla adak olacak diye birşey yok. Başka durumlarda olabilir. Bakılması lazım.


Selamun aleyküm
Abicim cevapta geciktiğim için özür diliyorum hakkını helal et.
Adak olayına güzel değilmişsin inşaallah onu soracağım varsa deneyeceğim.
Anne babadan kalma nazara gelince, Şeyh halid elhabeşiden Şunu duydum:
Diyor ki ben iki aylık iken nazar değen bir kadına 30 yaşında rukiye yaptım dört günde iyileşti Allahın izni ile. Onunla birlikte doğan çocuğu da nazarlıymiş ve kadın iyileşince yani şifa bulunca otomatikmen çocuğuda şifa bulmuş.
Bir başka örnek de kardeşimizden bir tanesinin bacısı doğum yapıyor ve çocuğu sürekli boynunu sola çeviriyor duruyor. Bu bebeği Müslüman olupta Rusya'dan türkiye'ye hicret eden bir tane bacı görüyor, bacı eskiden dr imiş. Doktor bacı diyor ki bu Bebek'te ne neden kalma bir nazar var.

Bana gelince: hem ben iki sene önce ilim için medreseye gittim ilk ve ciddi belirtileri orada gördüm. Ne zamanki kuran okumaya kalkarsam çok çabuk yorulurdum Ve çok sıkılırdım. Daha öncesinde ise dünya sanki sırtımdaymiş gibi hayat ağır gelirdi bana, sonradan anladım ki bu nazardanmış. Ve şimdi ise hemen hemen bir seneye yakın rukiye yapıyorum ve tedavi görüyorum ancak nazar neredeyse gitmiyor gibi bir şey. Rukyeci kardeşlere durumu anlatınca çoğu sen de hiçbir şey yok diyor, yani cin ve benzeri. Durumdan çok çok iyi anlayanda bir senedir bu sıkıntılar nasıl senden gitmiyor diye şaşırmıyor şaşırıyorlar
Bu sebepten dolayı ilmi bırakmak zorunda kaldım.
Ancak ailemden gördüğüm bir şeyde var ki oda şu: annem babam ve kardeşlerimden en büyüğü hariç sanki hepimiz nazarlıymışız gibi. Ve bu durumu Tevhid-i Çevredeki bir çok kardeşte de gözlemledim. Eğer birisin de benzer durumlar varsa kardeşinde de aynı alametler bulunuyor hemen hemen. Ve ne yazık ki nazarın alâmetlerini anlatınca" Ne var ki bu herkeste de var, bunlar normal şeyler diyorlar. "

Umarım durumumu aydınlatabilir mi şimdir.

İlgilendiğin için Allah razı olsun kardeşim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Helal olsun kardeşim. Muhtemelen annen baban sen ve kardeşlerin üzerinde adak var gibi duruyor. Veya beddua da olabilir. Şöyle ki annenin veya babanın anne babalarından biri şöyle bir beddua etsin ''Evlatlarında aynısını sana yapsın.'' veya ''Evliliğinizden çocuklarınızdan hayır görmeyin.'' gibi. Bu hem onlarda hemde çocuklarda cin musallatına neden olur. Ama büyük ihtimal adak adadılar abinizin olmasından sonra. öyle gözüküyor.
Özelden mesaj atıyorum ne yapcağınızı.
 
K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
@abdullahaydemir,adaktan kimseye cin bulaşmaz. Bunları söyleyenler sayikler büyücüler sihirbazlardır. İnsanları yanlış yönlendirme,

Kardeşlerim bu tür şeylere İtibar etmeyin.
Abi ben halid elhabeşiyi çok sık takip ediyorum. Diyor ki: "bazıları her şey de delilin ne diye soruyoarlar. Bu bir tıp ilmidir ve tıp ilmi tecrübelere dayanır. Eğer kur'an ve sünnete ters düşen bir şey yoksa bu uygulanabilir." Evet Adaktan cin bulaşmasıyla ilgili kuran ve sünnette açıkça bir delil yok. Yalnız adağı yerine getirmemek masiyet sayıldığı için düşünülebilir.
Beddua meselesine gelince, bunu daha önce duymuştum. Ve anne babaya isyan etmek büyük günahlardan sayıldığı için olabilir.

Allahu agem
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Adak Allah' a verilen sözdür hocam. Allah' a verilen sözler de tutulmalıdır. Kaldı ki ben bildiğimi paylaştım. Şizofren teşhisi konmuş eşim nasıl oldu da bir koç kesince düzeldi ?
Siz gözünüzle görmeden bizim yaşadıklarımızı yanlış yönlendirdiğimi nerden çıkardınız ? Unutmayın ki bir insana olmadığı bir şeyi söylemek iftiradır. Sayiklerin sihirbaz büyücü olduğuna dair 4 şahidiniz varmı böyle dediniz? Eğer ki o kişiler sihirbaz büyücü değil iseler size de iftiradan cin musallatı olacağını hatırlatmak isterim.
Burdaki amacım bir müslüman olarak sıkıntı yaşayanlara tamamen yardımcı olabilmek. Size karşı da asla saygısızlık gibi bir niyetim yok. İslamiyet için açılan şu foruma hizmet ediyorsunuz ne mutlu. Saygılar.
 
K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Adak Allah' a verilen sözdür hocam. Allah' a verilen sözler de tutulmalıdır. Kaldı ki ben bildiğimi paylaştım. Şizofren teşhisi konmuş eşim nasıl oldu da bir koç kesince düzeldi ?
Siz gözünüzle görmeden bizim yaşadıklarımızı yanlış yönlendirdiğimi nerden çıkardınız ? Unutmayın ki bir insana olmadığı bir şeyi söylemek iftiradır. Sayiklerin sihirbaz büyücü olduğuna dair 4 şahidiniz varmı böyle dediniz? Eğer ki o kişiler sihirbaz büyücü değil iseler size de iftiradan cin musallatı olacağını hatırlatmak isterim.
Burdaki amacım bir müslüman olarak sıkıntı yaşayanlara tamamen yardımcı olabilmek. Size karşı da asla saygısızlık gibi bir niyetim yok. İslamiyet için açılan şu foruma hizmet ediyorsunuz ne mutlu. Saygılar.
Kardeşim hakkını helal et, ancak bizim uygulayacağımız metod kuran ve sünnete uygun olmalıdır. Adak meselesine bir şey demiyorum ancak sizin meselenizde kesilen koçun nasıl kesildiğine bakmak lazım. Haram olan yöntemlerle kesilmemesi lazım. Mesela allahtan başkasının adını anarak ya da kabir başında gibi...
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim tamam Kuran ve sünnete uygun işte ? Kuran diyor günahkarlara iner şeytanlar diye?
Kuran diyor zina edene kısas diye.
Kuran diyor iftiracıya kısas diye.
Kuran diyor müslüman lanetçi olmaz diye.
Kuran diyor alkol haram diye.
Kuran diyor anne babasının rızasını alamayan şehit olsa arafta kalır diye.
vs vs vs?
Uygun olmayan ne anlamadım ?
 
A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Niyet ettim Allah rızası için diyerek kesildi kardeşim. Adak başkasına kesilmez Allah' tan başka..
 
K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim söyledigim gibi sorun adak değil Bu denenebilir bir yöntemdir sonuç olarak. Ancak cinler büyü ve sihir yoluyla da çıkarıla bilir. Sizin uygulamış olduğunuz yöntem eğer içinde şirk ve bir that barındırmıyorsa mesele yok. Selametle...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Ana Sayfa Alt