Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Erdoğan: Bölge Politikalarımızı Abd Ile Yürütmek Istiyoruz

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölge politikalarını ABD ile yürütmek istediğini söylerken "Bu tek taraflı olmaz" dedi ve PYD'ye verilen silah desteğine tepki gösterdi. Erdoğan ayrıca, 'Menbiç'te verilen sözlerin tutulması durumunda' 1 haftaya kadar Suriye'de yeni bir operasyon başlatılabileceğini söyledi.

AK Parti Elazığ İl Kongresi'nde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

  • (Fethullah Gülen hakkında) Amerika da seni bir yere kadar taşır FETO, bunu bilesin. Ondan sonra da Amerika da seni kapıya koyacak, o zaman kaçacak delik arayacaksın. Biz de seni kovalayacağız.
  • Fırat Kalkanı harekatı ile terör koridorunu bıçakla keser gibi kesip attık. İdlib operasyonu ile bu koridorun batı kanadını çökertiyoruz. Afrin'de teröristler teslim olmazsa orayı başlarını yıkacağız. Münbiç'te bize verilen sözler yerine getirilmezse kendi göbeğimizi keseceğiz. Bir haftaya kalmaz ne yapacağımızı görecekler.




    • Bölge politikalarımızı ABD ile yürütmek istiyoruz. Bu tek taraflı olmaz. Yılanla yatağa giren neticelerine katlanır. ABD, yılan çukuruna atmakta bu kadar ısrarcıysa… Biz kendi başımızın çaresine bakarız.
'BÖYLE MÜTTEFİKLİK OLMAZ'


  • Buradan Suriye'deki terör örgütlerini destekleyen müttefiklerimizi kendilerini test etmeye davet ediyorum. Suriye'de terör örgütüne ABD'nin göndermiş olduğu silah sayısı 4 bin 900 TIR. Bunları biz biliyoruz. Böyle müttefiklik olmaz. 2 bin uçak dolusu silahı da derme çatma hava alanlarına inerek örgüte teslim ettiğini biliyoruz. Verdikleri silahların bir kısmı kara borsada satılmaya başladı. Bir kısmı da bize karşı kullanılıyor
Sputnik

 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
sitede mesaj gönder buttonunu kaybettim yahu ! abd balistik saldırı alarmı verdi ben butonu buluncya dek alarm asılsız çıktı !
 
Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Yine dönmüşler sanırım..
 
Talebe taha Çevrimdışı

Talebe taha

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
yazık çok yazık... bazı kendini islama nispet eden ve cihat ettiğini sanan insanlar işte bu tağutları dost edindiler, kimileride bizzat bu kafirlerin ordularıyla bir olup müslümanların aleyhine tuzaklar kurdular. fakat bilmedikleri birşey var ki;

"Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır." -Ali İmran-
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt