Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kaç Kişiyiz?

Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ahi baya uzun bir yönetmelik ben de inceleyeyim dedim ama cidden çok uzun fakat güvendiğim bir kardeş küfür maddelerinin olduğunu söyledi ve bir çok kişiden de duydum.

en basiti islamfoni'ye bile sözleşmesinde küfür maddesi var diye saldırmışlardı bu siteye. internette şurda burda her yerde küfür maddeleri var. demek istediğim adam güzel bir mümin izinde kaçmadı diye bu adama kafir demek bence doğru değil. her yerde bir zorluk çıkıyor karşımıza inan tekfir etmek istersen herkesi tekfir edecek bir şey çıkar. bu gittikçe hastalıklı bir ruh halini alır. Allah bizi doğru yola iletsin. amin.

Amin ecmain.
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
ahi metinde ne yazıyor küfür maddesi olarak.

herhangibi anlasmazlikda tc mahkemelerinin verecegi karara razi olunacagina dair ayrica herhangibi ödememe ya da gecikme durumunda faize razi olunacagina dair bir metin. Ve bu sadece su faturasinda yok, cebindeki telefondan , suan tik tik attigin internete kadar bir cok yerde o anlasmalara imzayi atiyoruz.

Ben hayatimda 1 tane samimi adam gördüm bu konuda. Gerisi ancak laf ebeligi yapiyor.
 
M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bende tekfircinin samimisini severim en azindan fitne cikarmaz gerisi laf kalabalığı gösteriş ve fitneden başka bişey değil(birde konuşurken sürekli vakıa diyenlerin çoğu tekfircimi oluyor ne)
 
M Çevrimdışı

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Buralari okurken eskiden benile ilgilenen hocam geldi aklima. Benim okudugum kitaplari hep takip ederdi .

Derdiki bazi kitaplari zamansiz okuma once altyapi ,usulu fikih ogren sonra okursun derdi.

Bir gun dinlemedim cok merak ettigim bir kitap aldim , sonrada herkesi tekfir etmeye basladim.

Yanlis anlasilma olmasinda ,burdaki herkesi tekfir eden kardesler kac tanesi hadis usulu , fikih usulu gibi ilimleri duzenli bir sekilde tahsil etti??
 
H Çevrimdışı

HasanMuhacir

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Tr de herhalde en fazla 50 000 civarı ya ya varız ya yokuz ancak araplarda çok muvvahid var ürdün suudi arabistan sudan ırak vs falan bide dunyanın geri kalanınını hesaplarsak bi 35 40 milyon çıkarız galiba rahat
 
Üst Ana Sayfa Alt