Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Salih Mirzabeyoğlu Yeniden Cezaevine Girecek

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Salih Mirzabeyoğlu yeniden cezaevine girecek
Mahkeme, Salih Mirzabeyoğlu'nun infazının devamına karar verdi.

28 Şubat sürecinden sonra 1999'da tutuklanan ve 16 yıldır Bolu F Tipi Cezaevinde, ispatlanamayan İBDA-C adlı bir örgütün lideri olduğu gerekçesiyle müebbet hapis yatan Salih Mirzabeyoğlu, tahliye edilmişti.

MAHKEME İNFAZININ DEVAMINA KARAR VERDİ
Mirzabeyoğlu hakkında Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Hükümlü ve Tutukluların Ayaklanması, Kasten Yangın Çıkartma Suçu"yla ilgili görülmekte olan davada, daha önce "infazın durdurulması" kararı alan mahkeme, tekrar "infazın devamı"na karar verdi.

Daha önce yeniden hakkında yeniden yargılama kararı verilen Mirzabeyoğlu'nun infazı durdurularak tahliye edilmişti. 16 yıl cezaevinde yatan Mirzabeyoğlu'nun yeniden yargılanacağı davada "infazı devamı" kararı verilerek tekrar cezaevine gönderilmek istenmesi şaşkınlıkla karşılandı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Salih Mirzabeyoğlu’nun Avukatı Hasan Ölçer’in konuyla ilgili yaptığı ilk açıklama açıklama şöyle:

“Bakırköy 3 ağır ceza mahkemesi Noel Baba operasyonu-isyan davasında “durdurulmuş infazın devamına” kararı vermiştir. İnfazı durdurulan hükümlülerin kalan cezalarının infazını teminen Cumhuriyet Savcılığı’na 8.9.2014 öğleden sonra müzekkere yazılmıştır.”

www.selefhaber.com


not: bu arada bu site yeni açılmıştır faydalı ve güzel bir site olduğunu düşünüyorum buradan haberleri takip edebilirsiniz.
 
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bitmez dünyanın çilesi,mü'minin çilesi ancak ölünce biter..adama deli dediler,örgüt lideri dediler ama kimse sormadı senin hakkını neden yediler..varsın gene yatırsınlar..hainleride özür dileyip salıversinler..
 
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Her zaman derim tağutların işlerine akıl sır ermez.
 
A Çevrimdışı

ahmet ömer

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
çok çekti bu adam valla üzülmemek elde değil tüm ömrünü hizmet yapabilecekken hapislerde çürüttüler yazık
 
Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir..
İslam-TR Üyesi
Mirzabeyoğlu her gencin dava olarak örneklerinden biridir. Rabbim kendisinden razı olsun yüzüne bakınca her zaman duyguların kabarır tağutlara kinim artar.
 
S Çevrimdışı

srgulbay

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Salih Mirzabeyoğlu na ithafen üzerinde çalıştığımız “Kumandan’a” adlı şiirin de bulunduğu bahar 2018 albüm tanıtımımız..

Kumandan’a şiirini en kısa zamanda YouTube üzerinden yayınlayacağız.

Rabbim Kumandan’ın yardımcısı olsun.
 
Üst Ana Sayfa Alt