Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Yalova Ensar Derneği " Şehidler Gecesi / 2015 " Davetlisiniz

Yalova Ensar Derneği Çevrimdışı

Yalova Ensar Derneği

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
YALOVA ENSAR DERNEĞİ'nin düzenlemiş olduğu ŞEHİDLER GECESİ Programına davetlisiniz

Tarih : 22 ŞUBAT 2014 / PAZAR
Yer : Raif Dinçkök Kültür Merkezi / YALOVA

BAYANLARA YER AYRILMIŞTIR

İrtibat Tel : 0(530) 6991823

Şehadet sevdalıları , Allah’ın erleridir onlar! Sıralanır da gider bir tabur yiğit arşı alaya; süzülen kanları ile nurdan yollar yaparak. Allah’ın erleridir onlar, her biri ayrı kutup yıldızı, kayar da gider ardından kainat seyre bakar. Kimi şehid oğlu şehiddir. Kendisi şehittir, babası şehit. Bu nur yolunun öncülerinden dayısı şehittir. Gülümseyen çehrelerle ölüme yürüyen mücahidler, şehadete sevdalı yiğitler. Ölüm tutkunları… Onlar Allah’ın izzetli ve şerefli dinini, izzetli ve şerefli bir şekilde savunanlar. Onlar sonu olmayan bir hayatta yeniden doğmak için; aldatıcı dünya nimetlerinden yüz çevirerek, ölümün üzerine korkusuzca yürüyenler. Onlar ölerek dirilenler ve ardları sıra baka kalan, uyumakta olan ümmeti şehadet haberleri ile irkilterek uyandıran, ümmetin içinde sönmüş olan cihad ateşini yeniden alevlendirenrenler ...
 
ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
geçen sene çok güzel geçti zafer hocanın sohbeti ayrı bir duygu kattı. inşallah bu sene daha da güzel geçecektir inşallah ALLAH bu olaylardan ibret ve ders almayı ve hayatımızda yaşamayı bizlerede nasip eder inşallah.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt