Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Arama sonuçlarınız

  1. S

    Çözüldü Evde Bulduğum Kağıtlar Büyü Olabilir mi?

    Bu şekilde sanan olursa haklısınız ama öyle sanıldığını hiç sanmıyorum, fikir danışmak için soruluyordur. Bilen varsa cevap alınır ya da bilen yoksa nereye danışılması gerektiği söylenir, o da soran için bir cevap olur.
  2. S

    Çözüldü Evde Bulduğum Kağıtlar Büyü Olabilir mi?

    Emin misiniz? Başkaları da asla böyle şeyler yapmayın diyor. Bu konuda bildiğim kadarıyla forumda kısıt yok, insanlar bu tür sorularını neden burada sormasın?
  3. S

    Çözüldü Kul Hakkını Helal Etmenin Sevabı Nedir?

    Es selamu aleykum. Kötülük yapan birine hakkımızı helal ettiğimizde alacağımız sevapla ilgili ayet veya hadis var mıdır?
  4. S

    Es selamu aleykum

    Teşekkür ederim inşallah bundan sonra öyle yaparım. Siz de Allah'a emanet olun.
  5. S

    Es selamu aleykum

    Konu başlığına yazmak yeterli olur diye düşündüm ama bundan sonra yazının başında da yazarım inşallah dikkat çekmesi için. Allah sizden razı olsun.
  6. S

    Es selamu aleykum

    Merhabalar. Bu siteyi sorularıma cevap ararken buldum, ve bir süredir de takip ediyorum. Sizin kadar bilgim yok, bu yüzden eğer ki bir hatam varsa beni bu konuda uyarmanızı ve anlayışla karşılamanızı isterim. İyi günler.
Üst Ana Sayfa Alt