35 Yıllık Ateist Yazar Bülent Akyürek 'in Müslüman Oluşu
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 3 May 2015 #2 dayak gibisi yok ya
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 3 May 2015 #3 eL_Muhacir' Alıntı: dayak gibisi yok ya Genişletmek için tıkla ... abi senle bi adam dövmeden ölmek istemiyorum tanışırız inşallah bi gün :krnz:
eL_Muhacir' Alıntı: dayak gibisi yok ya Genişletmek için tıkla ... abi senle bi adam dövmeden ölmek istemiyorum tanışırız inşallah bi gün :krnz:
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 May 2015 #4 hebbit kerrih' Alıntı: abi senle bi adam dövmeden ölmek istemiyorum tanışırız inşallah bi gün :krnz: Genişletmek için tıkla ... Tekbaşına dövemiyon mu el muhacir abiyi karıştırıyon
hebbit kerrih' Alıntı: abi senle bi adam dövmeden ölmek istemiyorum tanışırız inşallah bi gün :krnz: Genişletmek için tıkla ... Tekbaşına dövemiyon mu el muhacir abiyi karıştırıyon
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 4 May 2015 #5 Ahmed' Alıntı: Tekbaşına dövemiyon mu el muhacir abiyi karıştırıyon Genişletmek için tıkla ... akhi başını getiremiyorum yoksa çocukken camide güreş şampiyonu olmuşluğum vardır :kedicik::hmmm:
Ahmed' Alıntı: Tekbaşına dövemiyon mu el muhacir abiyi karıştırıyon Genişletmek için tıkla ... akhi başını getiremiyorum yoksa çocukken camide güreş şampiyonu olmuşluğum vardır :kedicik::hmmm:
H Çevrimdışı Horasani اعيدوا إلى الحق سلطانه İslam-TR Üyesi 4 May 2015 #6 hebbit kerrih' Alıntı: akhi başını getiremiyorum yoksa çocukken camide güreş şampiyonu olmuşluğum vardır :kedicik::hmmm: Genişletmek için tıkla ... kafayla başlamak iyidir
hebbit kerrih' Alıntı: akhi başını getiremiyorum yoksa çocukken camide güreş şampiyonu olmuşluğum vardır :kedicik::hmmm: Genişletmek için tıkla ... kafayla başlamak iyidir
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 May 2015 #7 hebbit kerrih' Alıntı: akhi başını getiremiyorum yoksa çocukken camide güreş şampiyonu olmuşluğum vardır :kedicik::hmmm: Genişletmek için tıkla ... MasaAllah akhi
hebbit kerrih' Alıntı: akhi başını getiremiyorum yoksa çocukken camide güreş şampiyonu olmuşluğum vardır :kedicik::hmmm: Genişletmek için tıkla ... MasaAllah akhi
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 May 2015 #8 Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu ateistlerin hangi dilden anladığını böylece ögrenmiş olduk Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu ateistlerin hangi dilden anladığını böylece ögrenmiş olduk Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
Çevrimdışı Abdussamed Seyhani İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 May 2015 #9 Eskilerin bir sözü var Dayak Cennetten çıkmadır diye.. Bu söz Aslında büyük bir anlam taşır. Tabi burada kast edilen Cennet mecazdır
Eskilerin bir sözü var Dayak Cennetten çıkmadır diye.. Bu söz Aslında büyük bir anlam taşır. Tabi burada kast edilen Cennet mecazdır