Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diyorum ki akhi böylesine müthiş cihad neşidlerini seslendiren biri nasıl suud kralı Abdullah'a ve suud ordusuna klip yapar ama çözemiyorum. Maslahatı mı desek zındana girme korkusu mu yoksa kötü bir değişimmi. Allah hayır versin inşaAllah.
Allah Azze ve Celle ile Rasulünü(sav) müzik ile nasıl zikrediyorlar? Bu nasıl bir sapıklık anlayamıyorum. Müziğin her türlüsü haramdır. Tarikat ve cemaat gibi sufilerde bu tip şeyler mevcut. Ben Tevhid ehlinin müzikli ilahi dinlediğini görmedim.
Müziksiz ve övgü ile anan Neşid dinlemek yeterli ki ben onları bile az dinlemeyi tercih ederim. Bir müslüman için yapacak çok daha güzel şeyler var.
Diyorum ki akhi böylesine müthiş cihad neşidlerini seslendiren biri nasıl suud kralı Abdullah'a ve suud ordusuna klip yapar ama çözemiyorum. Maslahatı mı desek zındana girme korkusu mu yoksa kötü bir değişimmi. Allah hayır versin inşaAllah.
valla ahi bu klibi ilk defa gördüm üzüldüm Allah cc. ayaklarımızı sabit kılsın... abu ali arabistanda baya popüler popüler olduktan sonra bitarafı kurtarmak zor.....
Ahi bunda kendi resmi olmadığı için çok önemli değil ama o ilk klip beni üzdü... keşke hiç paylaşma saydın arapca neşidlerde en çok severek dinlediğim bi o vardı