Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Acil Duaya İhtiyacım Var

H Çevrimdışı

hutbetussahra

Hayat, İman ve Cihad...
İslam-TR Üyesi
Selamun aleykum.
Önümde çok çok çok sancılı bir süreç var gibi görünüyor.
ALLAH'ın yardımından ümidim sonsuz.
Lakin mümkün olduğunca çok hayır duaya ihtiyacım var.
Lütfen dua ediniz. Bende "forumdaki kardeşlerim" diye inşaALLAH sizlerede dualarımda ayrı bir yer ayıracağım.
ALLAH'a emanet olun.

7 Çevrimdışı

7 Nokta

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH içinde bulunduğun süreci kolaylıkla ve hayırla aşmanı, sürecin her evresinde ALLAH Tealanın rızasını kazanmayı nasip etsin kardeşim. ALLAH Tealanın kolay kıldığından başka kolaylık yoktur. Sabır ve namaz ile ALLAH Tealadan yardım iste. Bol bol hacet namazı kıl bu süreç için... İmtihan vaktin gelmiş, sınavını güzel ver inşaAllah.
Eminim ki sürecin içinde destekleneceksin bu daima böyle olmuştur çünkü ALLAH Rahman ve Rahimdir, sadece doğru yerlerden bakmak önemli...
ALLAH Teala yar ve yardımcın olsun.

H Çevrimdışı

hutbetussahra

Hayat, İman ve Cihad...
İslam-TR Üyesi
ALLAH içinde bulunduğun süreci kolaylıkla ve hayırla aşmanı, sürecin her evresinde ALLAH Tealanın rızasını kazanmayı nasip etsin kardeşim. ALLAH Tealanın kolay kıldığından başka kolaylık yoktur. Sabır ve namaz ile ALLAH Tealadan yardım iste. Bol bol hacet namazı kıl bu süreç için... İmtihan vaktin gelmiş, sınavını güzel ver inşaAllah.
Eminim ki sürecin içinde destekleneceksin bu daima böyle olmuştur çünkü ALLAH Rahman ve Rahimdir, sadece doğru yerlerden bakmak önemli...
ALLAH Teala yar ve yardımcın olsun.
ALLAH razı olsun Amin ecmain.

Culeybib Horasani Çevrimdışı

Culeybib Horasani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İSTİĞFAR

Bir adam Hasan Basri'nin yanına girdi ve;

''Ey imâm! Gök yağmur vermiyor'' dedi.

- İmâm: ''Allâh'a istiğfar et'' dedi.

Sonra başka bir adam geldi ''Eşimin çocuğu olmuyor'' dedi.

Sonra üçüncü bir adam geldi ve

''Fakirlikten yana şikayetim var'' dedi.

- İmâm, ona da: ''Allâh'a istiğfar et'' dedi. Mecliste bulunanlardan biri, dedi ki:

''Ey İmâm, hayret sana! İhtiyacı için yanına gelenlere ''Allah'a istiğfar et mi dersin?''

Bunun üzerine Hasan Basri dedi ki: ''Sen Allâh'ın şu âyetini hiç okumadın mı?''

••• ﷽ •••

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ اِنَّهُ كَانَ غَفَّارًاۙ . يُرْسِلِ السَّمَٓاءَ عَلَيْكُمْ مِدْرَارًاۙ . وَيُمْدِدْكُمْ بِاَمْوَالٍ وَبَن۪ينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَلْ لَكُمْ اَنْهَارًاۜ .

“Dedim ki: ‘Rabbinizden bağışlanma dileyin. Çünkü o Ğaffâr’dır. (İstiğfarınıza karşılık) üzerinize gökten bolca yağmur yağdırır. Size mallar ve çocuklarla yardımda bulunur, sizin için bahçeler ve nehirler var eder.”

Nuh suresi/ 10-12

H Çevrimdışı

hutbetussahra

Hayat, İman ve Cihad...
İslam-TR Üyesi
İSTİĞFAR

Bir adam Hasan Basri'nin yanına girdi ve;

''Ey imâm! Gök yağmur vermiyor'' dedi.

Sonra başka bir adam geldi ''Eşimin çocuğu olmuyor'' dedi.

Sonra üçüncü bir adam geldi ve

''Fakirlikten yana şikayetim var'' dedi.

- İmâm, ona da: ''Allâh'a istiğfar et'' dedi. Mecliste bulunanlardan biri, dedi ki:

''Ey İmâm, hayret sana! İhtiyacı için yanına gelenlere ''Allah'a istiğfar et mi dersin?''

Bunun üzerine Hasan Basri dedi ki: ''Sen Allâh'ın şu âyetini hiç okumadın mı?''

••• ﷽ •••

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ اِنَّهُ كَانَ غَفَّارًاۙ . يُرْسِلِ السَّمَٓاءَ عَلَيْكُمْ مِدْرَارًاۙ . وَيُمْدِدْكُمْ بِاَمْوَالٍ وَبَن۪ينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَلْ لَكُمْ اَنْهَارًاۜ .

“Dedim ki: ‘Rabbinizden bağışlanma dileyin. Çünkü o Ğaffâr’dır. (İstiğfarınıza karşılık) üzerinize gökten bolca yağmur yağdırır. Size mallar ve çocuklarla yardımda bulunur, sizin için bahçeler ve nehirler var eder.”

Nuh suresi/ 10-12
ALLAH razı olsun ALLAH ecrini versin.

Ummu Aişe Çevrimiçi

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Selamun aleykum.
Önümde çok çok çok sancılı bir süreç var gibi görünüyor.
ALLAH'ın yardımından ümidim sonsuz.
Lakin mümkün olduğunca çok hayır duaya ihtiyacım var.
Lütfen dua ediniz. Bende "forumdaki kardeşlerim" diye inşaALLAH sizlerede dualarımda ayrı bir yer ayıracağım.
ALLAH'a emanet olun.
Aleykum selam ve rahmetullah ahi, Rabbim her ne sıkıntınız varsa gidersin, hakkınızda hayırlı olanı size kolaylıkla nasip etsin dilerim. Tüm Müslümanları da bu duaya katarak amin diyorum.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Yarın haber bekliyor olacağım kardeşim. Hayırlı haberini lütfen ulaştır. Allah azze ve Celle yardımcın olsun. Bu senin hedefinin ilk aşaması olacak. İlk imtihanın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun. Seni Allah için seviyorum. Allah'a emanet olasın değerli kardeşim.

H Çevrimdışı

hutbetussahra

Hayat, İman ve Cihad...
İslam-TR Üyesi
Yarın haber bekliyor olacağım kardeşim. Hayırlı haberini lütfen ulaştır. Allah azze ve Celle yardımcın olsun. Bu senin hedefinin ilk aşaması olacak. İlk imtihanın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun. Seni Allah için seviyorum. Allah'a emanet olasın değerli kardeşim.
Amin ALLAH razı olsun kardeşim bende seni ALLAH için seviyorum. ALLAH razı olsun hepinizden. En çok da senden :) Desteklerini asla unutamam.

Üst Ana Sayfa Alt