Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ağrı'da tabuları yıkan fotoğraf

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
127749.jpg

Ağrı'da tabuları yıkan fotoğraf

Yaşlı kadın şaşkın bakışlar arasında koltuğa kuruldu. Herkes klasik bir tepki beklerken vali sürpriz yaptı.

Hava sıcak mı sıcaktı, yaş da yetmiş olunca yaşlı kadın daha fazla dayanamadı. Valinin koltuğuna bir güzel kuruldu..

Görüntüler Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Taştekne köyündeki bir köprünün açılış töreninden... Telli Kızılaslan protokolde oturanlar kadar şanslı değildi. Ayakta izlediği tören onda hal bırakmadı.
Ağrı Valisi Mehmet Çetin konuşmak için kürsüye çıkınca ön sıranın tam ortasında bulunan boş koltuğa oturdu.. O an kimseden ses çıkmadı. Ta ki vali konuşmasını bitirip koltuğuna yönelinceye kadar..

Töreni izleyen bir vatandaşın uyarısıyla koltuktan kalkması istenen Kızılaslan, vali ile kaymakamın talimatıyla töreni protokol koltuğunda izlemeye devam etti.
Hatta vali ile yaşlı kadın bir süre sohbet etti. Yaşlı kadın, töreni bir süre protokol koltuğunda izledikten sonra ayrıldı.
127750.jpg

http://www.internethaber.com/images/other/127750.jpg

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
oh teyzeme bak,iyi yapmış valla:)hep ensesi kalınlar mı oturucak:)

laylay Çevrimdışı

laylay

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Valla Editör Bu Haber eski Haber ...Yapmayın Ben Gazetede Okudum Bunu yaf :) nerde güncel haber

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yahu siz de çaktırmayıverin:)valla ben de dün ya da önceki gün izledim haberi de...belki bizim ahali habersizdir bundan:)

laylay Çevrimdışı

laylay

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
:) haberde nineyi 1-2 saat ayakta bırakmışlar...oda yorulmuş tabiyetiyle nine 70 yaşında bu arada...vali konuşmaya kalkınca...bakmış koltuk boş...tam da yayılmalık :) hemen bırakıvermiş kendini...başlamış dinlemenmeye...tabii vali gelince bu kandını kaldırırsa..neler olacağını biliyor..tabii şirin valiyi oynamış bu kadar...ama nineye helal olsun...hiç istifini bozmadı :)

DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
valiyi tebrik etmek gerekir, yaa kalk leen deseydi...
demekki ve ehli insaf insanlar hala varmis

Üst Ana Sayfa Alt