İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maşALLAH maşALLAH..ne güzel dağlar tepeler..ama zordur tabi kamyon şoförlüğü..ALLAH Yardımcın olsun....
ahi 2038 de bişi kalmamış..:kıskıs..neyse ban sürene dolana kadar aramızda bu güzel ve ilim kokan yazıları bizlerle paylaşırsınn artık :gül :gül :gül :hacıabi
bir ara bende ateist foruma takılım. sabahlara kadar tartışmamıza rağmen fayda etmediğini gördüm. daha sonrada zaten site t.c. tarafından yasaklandı. oralardan tanışıyormuyduk bari ::
Orada Dinsavar diye bir kafir vardi beni hic sevmezdi..
Bir soru sordum ve doktor olan bir yönetici ( Fisini cekecegim senin ) diyerek yazilarima son verdi..
Hallac-i Mansur'un " Tavasin " adli eserinden SEYTAN 'i anlatmis ve Iblis'in isyani-nin da Allah in iradesi ile gerceklestigini kanitlamis,
Seytan'in isyani onun görev yapmayan bir kul anlamina gelmedigini,Onun da celal ve kahir alaninda görevini sürdürdügünü bildirmistim..
Biliyorsun Meshur " Iyi-kötü " meselesi..
Ateistler Allah in neden kötülüge izin verdigini sorup dururlar..
O makale onlara Samar olmustu..
Buraya da aktamayi düsünüyorum Allah Izin verirse..