Allah (c.c), Beyazıt-ı Bestami'ye Tecelli Ederse! Şirki
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 15 Ara 2019 #2 Peygambere bile uydurma hadis yapan birileri varsa bunu çok görmüyorum Bizim bilmediğimiz nice hikayeler var kim bilir, bu sadece bir örnek Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri amin
Peygambere bile uydurma hadis yapan birileri varsa bunu çok görmüyorum Bizim bilmediğimiz nice hikayeler var kim bilir, bu sadece bir örnek Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri amin
Çevrimdışı Ebu Tahir لا إله إلا الله İslam-TR Üyesi 16 Ara 2019 #3 eL_Muhacir' Alıntı: Peygambere bile uydurma hadis yapan birileri varsa bunu çok görmüyorum Bizim bilmediğimiz nice hikayeler var kim bilir, bu sadece bir örnek Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri amin Genişletmek için tıkla ... Allahumme Amin Aslında ben şahsen bunları gördüğüm zaman üzülüyorum aynı zamanda korkuyorum vede şükrediyorum.son nefeste iman ÇOOK önemli
eL_Muhacir' Alıntı: Peygambere bile uydurma hadis yapan birileri varsa bunu çok görmüyorum Bizim bilmediğimiz nice hikayeler var kim bilir, bu sadece bir örnek Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri amin Genişletmek için tıkla ... Allahumme Amin Aslında ben şahsen bunları gördüğüm zaman üzülüyorum aynı zamanda korkuyorum vede şükrediyorum.son nefeste iman ÇOOK önemli
Çevrimdışı hüseyinedip الحَمْد لله İslam-TR Üyesi 16 Ara 2019 #4 Ahmak sûfilerin klasik hezeyanları...