Esselamualeykum rahmatullahi ve Berekad akhiler RABBİM,Cihad nimetini bizlere tattırsın amin
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 26 Mar 2015 #1 Esselamualeykum rahmatullahi ve Berekad akhiler RABBİM,Cihad nimetini bizlere tattırsın amin
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2015 #2 eline sağlık güzel olmuş.Abi müsadenle twitter da paylaşıyorum..?
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 26 Mar 2015 #3 tşk ederim akhim sorman ayıp akhi
Çevrimdışı Suraka Jihad today, Jannah tomorrow... İslam-TR Üyesi 26 Mar 2015 #4 eL_Muhacir' Alıntı: tşk ederim akhim sorman ayıp akhi Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam ve rahmetullah abi eline sağlık. artık soru da mı soramıycaz yani : )))))))
eL_Muhacir' Alıntı: tşk ederim akhim sorman ayıp akhi Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam ve rahmetullah abi eline sağlık. artık soru da mı soramıycaz yani : )))))))
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 26 Mar 2015 #5 Suraka' Alıntı: ve aleykum selam ve rahmetullah abi eline sağlık. artık soru da mı soramıycaz yani : ))))))) Genişletmek için tıkla ... est...akhim sen sor diğerlerlerine yasak :komik:
Suraka' Alıntı: ve aleykum selam ve rahmetullah abi eline sağlık. artık soru da mı soramıycaz yani : ))))))) Genişletmek için tıkla ... est...akhim sen sor diğerlerlerine yasak :komik:
Çevrimdışı Suraka Jihad today, Jannah tomorrow... İslam-TR Üyesi 26 Mar 2015 #6 eL_Muhacir' Alıntı: est...akhim sen sor diğerlerlerine yasak :komik: Genişletmek için tıkla ... : D abi ya diğer kardeşler o zaman soruları bana göndersin ben sorıyım içlerinde kalmasın sonra : D Allah yüzümüzü ahiret günü de güldürsün.
eL_Muhacir' Alıntı: est...akhim sen sor diğerlerlerine yasak :komik: Genişletmek için tıkla ... : D abi ya diğer kardeşler o zaman soruları bana göndersin ben sorıyım içlerinde kalmasın sonra : D Allah yüzümüzü ahiret günü de güldürsün.
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 26 Mar 2015 #7 Suraka' Alıntı: : D abi ya diğer kardeşler o zaman soruları bana göndersin ben sorıyım içlerinde kalmasın sonra : D Allah yüzümüzü ahiret günü de güldürsün. Genişletmek için tıkla ... mantıklı amin ecmain akhim RABBİM,tebessüm eden şehidlerden eylesin cümlemizi
Suraka' Alıntı: : D abi ya diğer kardeşler o zaman soruları bana göndersin ben sorıyım içlerinde kalmasın sonra : D Allah yüzümüzü ahiret günü de güldürsün. Genişletmek için tıkla ... mantıklı amin ecmain akhim RABBİM,tebessüm eden şehidlerden eylesin cümlemizi
Çevrimdışı Suraka Jihad today, Jannah tomorrow... İslam-TR Üyesi 26 Mar 2015 #8 eL_Muhacir' Alıntı: mantıklı amin ecmain akhim RABBİM,tebessüm eden şehidlerden eylesin cümlemizi Genişletmek için tıkla ... Allahumma amin abi
eL_Muhacir' Alıntı: mantıklı amin ecmain akhim RABBİM,tebessüm eden şehidlerden eylesin cümlemizi Genişletmek için tıkla ... Allahumma amin abi
Çevrimdışı Suraka Jihad today, Jannah tomorrow... İslam-TR Üyesi 26 Mar 2015 #10 hebbit kerrih' Alıntı: @Suraka akhi ne adamsın Genişletmek için tıkla ... elhamdulillah akhim
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 27 Mar 2015 #11 Muhacir akhi gradient olarak sadece sarı yeşil mi var sende Ellerine sağlık bu arada