Ateistin Bilgisizliği

dogeradem Çevrimdışı

dogeradem

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Müslüman H-D,ateist NOLAN'a karşı - HODRİ MEYDAN FORUMU - Ateistforum.png
Müslüman H-D,ateist NOLAN'a karşı - Sayfa 2 - HODRİ MEYDAN FORUMU - Ateistforum.png
Müslüman H-D,ateist NOLAN'a karşı - Sayfa 3 - HODRİ MEYDAN FORUMU - Ateistforum.png
Müslüman H-D,ateist NOLAN'a karşı - Sayfa 4 - HODRİ MEYDAN FORUMU - Ateistforum.png
Müslüman H-D,ateist NOLAN'a karşı - Sayfa 5 - HODRİ MEYDAN FORUMU - Ateistforum.png

~LãL~ Çevrimdışı

~LãL~

لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا
İslam-TR Üyesi
Bu yazışmaları görünce Allaha'a böyle bir foruma değilde buraya üye olduğum için şükrettim Allah'ı bilmeyen veAllah yoktur diyenlere kendimi nasıl anlatırdım hiç bilmiyorum doğrusu burada beni yanlış anlayan olduğunda Allah aşkına merhamet diyorum susuyorlar Allahtan korkun diyorum korkuyorlar...Rabbim bizleri Allah'a dost olanların yurdundan ve de muhabbetinden uzak etmesin inşaAllah amin ecmain...

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
işte ateistlerin klasik kafası :) adamlar cevap veremediği ve cevap vermek zorunda olduğunu bildiği için saçma ve konudan uzak cevap veriyolar, yani şunu demek istiyorlar: "bak sorduğun herşeyin bir cevabı var" demeye getiriyorlar, ne cevapsa artık....

müslüman kardeşimizde maşeAllah güzel cevap vermiş :)

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
zamanında ben de benzer bişey yaşadım. bir forumda ateist sayfa yöneticisine bir kaç soru sordum, cevap veremeden çıktı :) yarın oldu cevaplarını hazırlamış gelmiş :D ama vallahi en ufak dahi soruma cevap olacak şekilde bişey diyemedi, yukarda dediğim gibi cevap vermek zorunda hissediyor kendini yoks ateistlik karizması çizilecek, bunun için saçmada olsa cevap yazıyorlar :D

sorduğum soru şuydu: "1400 küsür yıl önce indirilen (veya sizin tabirinizle yazılan) bu kur'an ın indirildiği dönemde (1400 küsür yıl) uzaya çıkma ve uzay cisimlerinin hareketini belirleme gibi bir imkanları yoktu, buna rağman Qur'an bilimle ıspatlanmış olan ayın yörüngesi kuru bir hurma dalına benzer bir yörüngede hareket ettiğini söyleyen ayeti hatırlattım :)

Phases_of_the_Moon.png

images.jpg
old_twisted_dry_date_branch.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Cevap ne oldu peki?
3 yıldan fazla oldu bu olay yaşanalı (Allahu alem) bunun için cevabını hatırlamıyorum. hatırladığım şey ne kadar saçmaladığı ve ateistle olan konuşmamdan sonra yaşadığım şu olay:

ateiste o soruları sorup biraz münazara ettikten sonra eve geldim. akşam Qur'an okumaya başladım ve okurken aklıma anlamını merak ettiğim bir kelime takıldı(arapçaydı ama bana şehid kelimesini hatırlattı) bende arapçasını okuduktan sonra mealini okudum ve okumaya başladığım anda hayretler içinde kaldım, çünkü o akşam okuduğum sure,ayet tamda o gün yaşadığım olayla ilgili Allah benimle konuştu sanki...SubhanAllah!
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
‘Sizden biri rabbi ile konuşmak istediği vakit Kur’an okusun.’ 'Zayıf hadistir deniliyor ama yinede yaşadığım olaya çok güzel anlam katıyor'

okuduğum sure Allah s.w.t (hangi sure olduğunu şuan hatırlamıyorum-şöyle deniyordu-) "Se ne kadar uğraşsanda onlar inanmazlar" vs. Hyret ettim, imanım bir kat daha arttı. ve yine o akşam rüyamda şöyle bişey gördüm "mahşeri anımsatan bir ortam,heryer dümdüz kaaranlık tozlu vs... elimde uzunca bir kılıç var ve yanımda sıraya girmiş kafirler vardı, üzerlerinde (hadislerde yada ayette -hatırlamıyorum- geçen) cehennemliklerin kıyafeti olan siyah katrandan bir elbise vardı. ve o kafirler sıraya girmiş yanıma geliyorlardı, sırası gelenin boynuna elimdeki kılıçla vuruyordum ve kafaları yere düşüyordu ve sıradaki kişi geliyordu bu böyle devam ediyordu. Rüyanın sonunda başka bir rüya gördüm şöyleydi:

ABD Türkiye büyükelçisi (Francis J. Ricciardone) biraz yüksek yerde oturmuş bana bakıyordu bende ona şehadet parmağımı sallayarak ona haykırıyordum ve şu ayeti okuyordum(malesef ayetin hangisi hatırlamıyorum ama meal olarak şunu hatırlıyorum) diyordum ki "Siz cehennem ateşine karşı ne kadar cesaretliymişsiniz"

A Çevrimdışı

Away

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
"Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana:
"Cezâkellâhu hayran (
ALLAH sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse
teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

[Tirmizî, Bir 35, 1955); Ebu Dâvud, Edeb 12, (4811).]

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bunlar inanmayan insanlar nasıl ki balı hiç tatmayan bir insan balın tadını bilmiyorsa İslam inancını tatmayan bir insan da tadını alamaz.Biz bu tadı alırken onlar hiç alamadı.Ama bizim içimizde eskiden onlar gibi olanlar vardı.Ben bu ateist forumda bir süre takılmıştım.Kendimi Müslüman olarak adlandırıyordum ama imanın tadını alamıyordum.Onların sorularına nasıl ki bir sıvacının su tesisatını yapmaya çalışması gibi cevap vermeye çalışıyordum.Ne kadar da aptalmışım.İmanın tadını alıp sadece inanmaya başladığım zaman dualarımın teker teker saniyeler geçmeden olduğunu gördüm.Tevhidi anlamaya başladım o zaman bu insanların ne kadar saçmaladığını anladım.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt