Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Avrupa

G Çevrimdışı

Genç.atik

Üye
İslam-TR Üyesi
Avrupa'ya iltica Eden biri varmı bende gitmeyi düşünüyorum Maddi sıkıntıdan dolayı değil İslam'a fayda bakımından iltica edeceğim

Mustafa bin Yılmaz Çevrimiçi

Mustafa bin Yılmaz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Eğer dünyevi bir ilminiz varsa Afganistan İslam Emirliği'ne yardım etmeniz sizin için daha hayırlı olmaz mı? Maddi sorunuz yok ise Avrupa'ya gitmek hatta maddi sorunlardan dolayı Avrupa'ya gitmek ne kadar doğru olur ? İlminizi arttırmak istiyorsanız Arap topraklarında tevhid çalışması yapan kimseler var.

G Çevrimdışı

Genç.atik

Üye
İslam-TR Üyesi
Eğer dünyevi bir ilminiz varsa Afganistan İslam Emirliği'ne yardım etmeniz sizin için daha hayırlı olmaz mı? Maddi sorunuz yok ise Avrupa'ya gitmek hatta maddi sorunlardan dolayı Avrupa'ya gitmek ne kadar doğru olur ? İlminizi arttırmak istiyorsanız Arap topraklarında tevhid çalışması yapan kimseler var.
İdlib Suriye vs .O yerler sıkıntlı yerler Allah korusun başıma bir iş gelir Afganistan gibi gariban ülkelere gitmem doğru olmaz orda barınma geçinme çalışma zaten oranın halkı bu sıkıntıları çekiyor ben kendimi yük etmem doğru olmaz bildiğim hiç bir Arap toprağı yok hem geçinip kimseye yük olmadan yaşamak hemde İslam'a faydam dokunacak

Y Çevrimdışı

Yusuf Culeybib

İslam-TR Üyesi
İdlib Suriye vs .O yerler sıkıntlı yerler Allah korusun başıma bir iş gelir Afganistan gibi gariban ülkelere gitmem doğru olmaz orda barınma geçinme çalışma zaten oranın halkı bu sıkıntıları çekiyor ben kendimi yük etmem doğru olmaz bildiğim hiç bir Arap toprağı yok hem geçinip kimseye yük olmadan yaşamak hemde İslam'a faydam dokunacak
Darul harbe hicret caiz mi?

G Çevrimdışı

Genç.atik

Üye
İslam-TR Üyesi

Darul harbe hicret caiz mi?
Oralar darül harb değil darül küfür Amerika&işid&pkk diğer taraf Esed&Rusya

AbuSaidturki Çevrimdışı

AbuSaidturki

Ey Allah'ın kulları kardeşler olun !
İslam-TR Üyesi
oranın halkı bu sıkıntıları çekiyor ben kendimi yük etmem doğru olmaz bildiğim hiç bir Arap toprağı yok hem geçinip kimseye yük olmadan yaşamak hemde İslam'a faydam dokunacak
Maşa Allah cok düşüncelisin .

Üst Ana Sayfa Alt