Neler yeni

Azrail Geri Çevirip Ölümü 15 Yil Erteleyen Şeyh!!!

B Çevrimdışı

bahadır42

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selam aleyküm kardeşlerim.
Başımdan gecen bir hadiseyi paylaşmak istedim. Geçenlerde cübbeli nin bir vaazını seyrettim çünkü alttaki yazı ilginç ve sapıkca gelmişti
'' azraili geri çevirip ölümünü 15 yıl erteleyen şeyh'' cübbeli diyoki bunun bi şeyh i varmiş kaç kere komalık olmuş ve en son komalık halinde azrail gelmiş bu şeyde azraile demişki şimdi gelmek istemiyom demiş azrail gitmiş 15 senedir hala ayakta !! tabi bende buna tepkimi gösterdim birkişi bana karşı geldi. cübbeli yi savunan bir zat. aynen şu cevabım oldu:
valla islam dininde azrail gelince ben gelmiyorum diye azraili geri gönderebilen tek düşünce ve tek zihniyet var oda cübbelinin kendi hutbesinde kendi agzı ile şeyh ini yükseltmek için söylediği sözleri duydum!! cübbeli bidat ehli benamın ta kendisidir. bu video da islam dini ile nasıl dalga geçtiklerini ve nasıl alaya aldıklarını artı bu olaya ufak der bazı kalbi mühürlüler!!ama islamı acıdan büyük bir olay ALLAH ın ayetine ters gelen bir felsefeyi kabul eden bir cübbeli. ALLAH ayetinde buyuruyorki ONLAR KİTAP YÜKLÜ MERKEPLER GİBİDİR (5.CUMA SURESİ). YANİ ALLAH IN AYETLERİNİ TAM OLARAK ANLATMAZLAR, TEKETEK PROGRAMINA PARALI ÇIKIP,, FATİH ALTAYLI YA İTİKADI TAM DİYEN BİR ZAT.KISACASI BURdA ANLATTIKLARIMI BELKİ ANLAYAMASSIN UZUN UZUN KONUŞMAK LAZIM BEN CÜBBELİYE BU İTHAFI BULUNURKEN KURU KURUYA DEMEDİM. SİZ DE EGER CÜBBELİYE TABİİSENİZ DELİLLERİNİZİ GETİRİN MÜNAZARA YAPALIM. İSLAM DİNİ AKIL DİNİDİR MANTIK DİNİ DEĞİLDİR VE AKIL KELİMESİ KURAN DA GEÇTİĞİ BİLİNİR. dini konularda özellikle islam dininde OLAYA DUYGUSAL YAKLAŞMAYIN, ARAŞTIRIN OKUYUN ASHABIN HAYATINDA BÖYLE BİR OLAY OLMUŞMU ONLARI ÖGRENİN HER KURAN OKUYANI SANMAYIN Kİ İSLAM EHLİDİR. SON OLARAK ŞUNUDA BİLİN MASONLARIN İLK FELSEFESİ ŞUDUR. KURANI ÖGRENİNİZKİ ÖGRENMELERİNE MÜSADE ETMEYİNİZ. OKUMALARINA MÜSADE ETMEDEN MÜSLÜMAN EHLİNİ CAHİL BIRAKINIZ BİRAZ ALLAH BİRAZ PEYGAMBER DİYEREK OYALAYINIZ ÖRNEK: ZEKERİYA BEYAZ-YAŞAR NURİ YANİ KURANI İYİ BİLMEDEN CÜBBELİ GİBİ İNSANLAR NASILSA BİLİYOR DER VE ARKASINDAN GİDERSENİZ SİZE KURAN DA OLMAYAN VE KURAN DA VARMIŞ GİBİ GÖSTERİLEN BİR ÇOK ŞEYLE BİDATLA YAŞARSINIZ.

son olarak:"Ey iman edenler! Allah’tan sakının ve sözün en doğrusunu söyleyin ki Allah, amellerinizi ıslah etsin ve günahlarınızı bağışlasın. Kim Allah’a ve rasulüne itaat ederse büyük bir kurtuluşa ermiş olur."(Ahzab: 70-71)

En doğru söz; Allah-u Teâlâ'nın kitabı ve en hayırlı yolu gösteren Rasulu sallAllahu aleyhi ve sellem'in sünnetidir. En şerli şey; bidat olan şeydir. Her bidat, dalalettir. Her dalalet, ateştedir.
İslamı bir konuda bir yanlış var ise bunu söylemek biz müslümanların görevidir karşındakinin sıfatı, sakalı, hocalığı, kurtarmaz imamı azam Ebu hanifi hz buyuruyorki: bende bir insanım eğer benim söylemlerimde islama aykırı birşey var ise onları atın,, İmam maliki buyuruyorki: benimde söylemlerimde islama aykırı olanı duvarlara vurun bende bir beşerim diyor.Ve hiç bir konuda Ayetleri ve hadisleri kendi kazancları için, halkın gözüne girmek için kendi lehlerinde kullanmamışlar ayetleri ve hadisleri bire bir saptırmadan açıklamışlardır.. kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla.
işte kardeşlerim hocası şeyh ini övmek için azraili geri cevirmiş 15 senedir yaşıyor. aklını kullanmayan hayranları sakalını sıvazlayıp hocamız bilen diyenler bunlar yunus süresini okumazlarmı,
kardeşlerim kalın sağlıcakla ALLAH ıma emanet olun.

De ki: "Eğer Allah dileseydi, onu size okumazdım ve onu size bildirmezdi. Ben ondan önce sizin içinizde bir ömür sürdüm. Siz yine de akıl erdirmeyecek misiniz?"

(YUNUS SURESİ / 16)

Onlardan seni dinleyecekler vardır. Ama hiç duymayan -sağırlara -üstelik hiç akılları ermiyorsa- sen mi duyuracaksın?

(YUNUS SURESİ / 42)

Allah'ın izni olmaksızın, hiç kimse için iman etme (imkanı) yoktur. O, akıl erdiremeyenlerin üzerine iğrenç bir pislik kılar.

(YUNUS SURESİ / 100)

"Yuh size ve Allah'tan başka taptıklarınıza. Siz yine de akıllanmayacak mısınız?"

(ENBİYA SURESİ / 67)

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
B Çevrimdışı

bahadır42

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bu sapıkları daha yeni yeni tanıyorsan daha çok dumura uğrayacaksın.
Bu sebebten dolayı aşağıdaki linkle 100 e yakın video ile hazırlıklı ol.

Tasavvufcuların Şirk Akideleri (VCD)
[SIZE]
Tek kelime ALLAH ım sizden razı olsun sayenizde bu sapık düşüncelere boyun eğmiyorum. Evet ALLAH kibiri sevmez önceden bilmiyordum, ot gibi koyun gibiydim bunuda diyorum ama sizin gibi arkadaşlar sayesinde ögreniyorum okuyorum
ve elimden gelmesede dilimle düzeltmeye çalışıyorum. Rabbim sizlerden razı olsun.