Beni Dövdüler :d
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 13 Haz 2014 #1
Çevrimdışı yusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #5 eL_Muhacir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 24089 Genişletmek için tıkla ... Allah seni islah etsin .. hic gulecegim yoktu ..
eL_Muhacir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 24089 Genişletmek için tıkla ... Allah seni islah etsin .. hic gulecegim yoktu ..
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #6 yusuf' Alıntı: Allah seni islah etsin .. hic gulecegim yoktu .. Genişletmek için tıkla ... Yusuf abey beni dovduler(gecmis hayatimda dayak yedigim oldu yalan olmasin) yardim et
yusuf' Alıntı: Allah seni islah etsin .. hic gulecegim yoktu .. Genişletmek için tıkla ... Yusuf abey beni dovduler(gecmis hayatimda dayak yedigim oldu yalan olmasin) yardim et
Çevrimdışı yusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #7 EBU HANİFE' Alıntı: Yusuf abey beni dovduler(gecmis hayatimda dayak yedigim oldu yalan olmasin) yardim et Genişletmek için tıkla ... kac kisiler once onu soyle ... (hala guluyom Allah beni islah etsin)
EBU HANİFE' Alıntı: Yusuf abey beni dovduler(gecmis hayatimda dayak yedigim oldu yalan olmasin) yardim et Genişletmek için tıkla ... kac kisiler once onu soyle ... (hala guluyom Allah beni islah etsin)
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #8 yusuf' Alıntı: kac kisiler once onu soyle ... (hala guluyom Allah beni islah etsin) Genişletmek için tıkla ... Allah kalplerimizi bir tuttu,boyle bir cevap verecegini tahmis etmistim
yusuf' Alıntı: kac kisiler once onu soyle ... (hala guluyom Allah beni islah etsin) Genişletmek için tıkla ... Allah kalplerimizi bir tuttu,boyle bir cevap verecegini tahmis etmistim
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 14 Haz 2014 #9 la koşun beni de dövüyorlar
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #10 eL_Muhacir' Alıntı: la koşun beni de dövüyorlar Genişletmek için tıkla ... Nediye millete bulasiyorsun
eL_Muhacir' Alıntı: la koşun beni de dövüyorlar Genişletmek için tıkla ... Nediye millete bulasiyorsun
Çevrimdışı Abdussamed Seyhani İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #11 EBU HANİFE' Alıntı: Yusuf abey beni dovduler(gecmis hayatimda dayak yedigim oldu yalan olmasin) yardim et Genişletmek için tıkla ... İnsan dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenir kardeş
EBU HANİFE' Alıntı: Yusuf abey beni dovduler(gecmis hayatimda dayak yedigim oldu yalan olmasin) yardim et Genişletmek için tıkla ... İnsan dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenir kardeş
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #12 Abdussamed Seyhani' Alıntı: İnsan dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenir kardeş Genişletmek için tıkla ... Arada bir bende vuruyordum akhi :snzdglsn::eyv:
Abdussamed Seyhani' Alıntı: İnsan dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenir kardeş Genişletmek için tıkla ... Arada bir bende vuruyordum akhi :snzdglsn::eyv:
Çevrimdışı Abdussamed Seyhani İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #13 EBU HANİFE' Alıntı: Arada bir bende vuruyordum akhi :snzdglsn::eyv: Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #14 Abdussamed Seyhani' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ah ah ne gunlerdi:komik:
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Haz 2014 #15 Hiç güleceğim yoktu hemen kendime bir gülecek aldım :/