Bir Misafiriniz Var!...
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 28 May 2017 #2 Dikkat çekilsin diye şuraya da yazayim. Ramazanin basindayiz hazir, tam da simdi izlenesi bir ders olmuş.
Dikkat çekilsin diye şuraya da yazayim. Ramazanin basindayiz hazir, tam da simdi izlenesi bir ders olmuş.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 28 May 2017 #3 Alketa' Alıntı: Dikkat çekilsin diye şuraya da yazayim. Ramazanin basindayiz hazir, tam da simdi izlenesi bir ders olmuş. Genişletmek için tıkla ... Videoyu indirdim fakat henüz izleyemedim vakit bulamadım daha doğrusu. Ama merak ettim şimdi bakayım ))
Alketa' Alıntı: Dikkat çekilsin diye şuraya da yazayim. Ramazanin basindayiz hazir, tam da simdi izlenesi bir ders olmuş. Genişletmek için tıkla ... Videoyu indirdim fakat henüz izleyemedim vakit bulamadım daha doğrusu. Ama merak ettim şimdi bakayım ))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 28 May 2017 #4 Rufeyde Hafsa' Alıntı: Videoyu indirdim fakat henüz izleyemedim vakit bulamadım daha doğrusu. Ama merak ettim şimdi bakayım )) Genişletmek için tıkla ... Anlatırken ayetleri filan okuyusu çok hoş.
Rufeyde Hafsa' Alıntı: Videoyu indirdim fakat henüz izleyemedim vakit bulamadım daha doğrusu. Ama merak ettim şimdi bakayım )) Genişletmek için tıkla ... Anlatırken ayetleri filan okuyusu çok hoş.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 28 May 2017 #6 Alketa' Alıntı: Anlatırken ayetleri filan okuyusu çok hoş. Genişletmek için tıkla ... Allah şeyhten razı olsun. Yine müthiş bir sohbetti. .. Bu arada şeyh nerdeyse türkçeyi söktü biz hala arabçayı bilmiyoruz yaa çok acı..
Alketa' Alıntı: Anlatırken ayetleri filan okuyusu çok hoş. Genişletmek için tıkla ... Allah şeyhten razı olsun. Yine müthiş bir sohbetti. .. Bu arada şeyh nerdeyse türkçeyi söktü biz hala arabçayı bilmiyoruz yaa çok acı..
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 29 May 2017 #7 Rufeyde Hafsa' Alıntı: Allah şeyhten razı olsun. Yine müthiş bir sohbetti. .. Bu arada şeyh nerdeyse türkçeyi söktü biz hala arabçayı bilmiyoruz yaa çok acı.. Genişletmek için tıkla ... Nasilsini bir lazdan öğrenmiş herhalde Nasilsun diyor hep=))
Rufeyde Hafsa' Alıntı: Allah şeyhten razı olsun. Yine müthiş bir sohbetti. .. Bu arada şeyh nerdeyse türkçeyi söktü biz hala arabçayı bilmiyoruz yaa çok acı.. Genişletmek için tıkla ... Nasilsini bir lazdan öğrenmiş herhalde Nasilsun diyor hep=))
Çevrimdışı Strangers Şam Bir Sabır Kalesi Oldu... İslam-TR Üyesi 29 May 2017 #8 Alketa' Alıntı: Nasilsini bir lazdan öğrenmiş herhalde Nasilsun diyor hep=)) Genişletmek için tıkla ... değişik bir bakış açısı
Alketa' Alıntı: Nasilsini bir lazdan öğrenmiş herhalde Nasilsun diyor hep=)) Genişletmek için tıkla ... değişik bir bakış açısı
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 29 May 2017 #9 Alketa' Alıntı: Nasilsini bir lazdan öğrenmiş herhalde Nasilsun diyor hep=)) Genişletmek için tıkla ... Valla ben bilmem adam gibi adam gayretli, zeki, hemen öğreniyor maşeAllah. Konuşma ağzı da çok samimi bütün ağızları barındırıyor Allahu alem )
Alketa' Alıntı: Nasilsini bir lazdan öğrenmiş herhalde Nasilsun diyor hep=)) Genişletmek için tıkla ... Valla ben bilmem adam gibi adam gayretli, zeki, hemen öğreniyor maşeAllah. Konuşma ağzı da çok samimi bütün ağızları barındırıyor Allahu alem )