Bir mücahidle konuşması

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bir mücahidle konuştum inşallah bana dediği aynen şu

kardeş bizim aslında adama ihiyac yok eksiklerimiz var onları tamamlıyamıyoruz operasyona terlikle giden arkadaşlarımız var
ve burdan söyliyemeceğim malzemeler lazım
bize maddi destek lazım oda çok az yeterli değil saldırıyoruz malzememiz bitince geri dönüyoruz
bir çok şehidi öyle veriyoruz

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Bir mücahidle konuştum inşallah bana dediği aynen şu

kardeş bizim aslında adama ihiyac yok eksiklerimiz var onları tamamlıyamıyoruz operasyona terlikle giden arkadaşlarımız var
ve burdan söyliyemeceğim malzemeler lazım
bize maddi destek lazım oda çok az yeterli değil saldırıyoruz malzememiz bitince geri dönüyoruz
bir çok şehidi öyle veriyoruz

o kardeşin bulunduğu ketibede adama ihtiyac olmayabilir , ama genele vurması doğru değil elbette işin maddi bölümü çok önemli ama adama ihtiyac yok demek kişilerin cihada yonelen zoraki adımlarının geri çevrilmesine sebebiyet verebilir.

dikkat etmek lazım Rabb'im kardeşlerimize yardım etsin bizlere de izzet nasib etsin Amin

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
o kardeşin bulunduğu ketibede adama ihtiyac olmayabilir , ama genele vurması doğru değil elbette işin maddi bölümü çok önemli ama adama ihtiyac yok demek kişilerin cihada yonelen zoraki adımlarının geri çevrilmesine sebebiyet verebilir.

dikkat etmek lazım Rabb'im kardeşlerimize yardım etsin bizlere de izzet nasib etsin Amin

Onu konuşmanın gidişatına göre söyledi.Ve mücahidlerin ne zor şartlarda savaştığını belirtmek için söylei belki de.Tam olarak onu kastetmediğine eminim ahi.Nusrayı da sordum.Nusra kürtleri koruyor dedi.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt