Art niyet aramana gerek yok, direk yüzüne diyorum bunu yapinca eline ne geciyor, birileri kafana silah mi dayiyor illede elestirmek illede laf sokmak icin kendinizi cok mu SIKISTIRIYORSUNUZ anlamiyorum. Zaten konuyada sizin gibi motomot bakan kisiler icin yazayim dedim, ona ragmen yaziyorsaniz demekki sizde bir sorun var. Normal hayatta cübbelinin tirnagi olamayacak adamlarla is yerinde calisiriz birsey olmaz, mal alirken pazarlik yapariz birsey olmaz ve hatta basimiza biri katmerli kafir iken müdür olur yine bize bisey olmaz ama davetcinin biri ömrü hayatinda sirf cemaatlerin kendi aralarinda katildigi bir toplantida resmi cekilir diye mesele dinden cikaran küfre kadar gider. Yok böyle dünya. Müslüman agir ol, zan yapma. Adam cikipda ben cübbelinin akidesini benimsedim, seyhini seyh edindim, cübbeliyi herkes takip etsin diye bangir bangir bagirmazken senin cikip burada bu konuya böyle müdahil olman tamamen art niyettir.
Bana 1 tane adam akilli partici, birilerinin yalakasi selefi hocada olsa cikar sünnete katki yönünden bu adamin 1000 de biri bir is yapmis olsun gidim o hocanin elini öpeyim. Hal böyle iken kelimelerine dikkat et.
Soruya soruyla karsilik vermek zavallilikdir ki kendi akidende bu durum net olmadigi icin sorumdan kactin ben sana yanit vereyim, cübbelide olsa biri ona müslüman hükmü veriyorsa o adamin takip edilip edilmemesinde herhangibi beis yoktur ki, bizler kisileri degil kisilerin kuran ve sünnete uyan taraflarini takip ederiz hatta daha büyük birsey söyleyim bu hak olan kuran ve sünnet cübbeli gibilerinden bile gelse biz onu aliriz. Tarihte bunun cok örnekleri var.
Sana tavsiyem zan ve art niyetle yazacaksan hic kendini yorma.