Bir Sofi, Bir Eşek ve İki Gavs = Şirk Son Gaz! 8492
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 21 Ocak 2012 #1 Bir Sofi, Bir Eşek ve İki Gavs = Şirk Son Gaz! 8492
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 21 Ocak 2012 #2 Şu karizmaya şu asalete bakın Bendemi sorun var yoksa çokmu önyargılıyım sevemiyorum miğdem kaldırmıyor
Şu karizmaya şu asalete bakın Bendemi sorun var yoksa çokmu önyargılıyım sevemiyorum miğdem kaldırmıyor
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 21 Ocak 2012 #3 Gözlere bak, nasıl hain bakıyor,
Çevrimdışı CAHİLUS Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2012 #4 Bir Sofi, Bir Eşek ve İki Gavs = Toplam 4 eşek mi oluyor yani, Allah hayrınızı versin çok güldüm.
Çevrimdışı CAHİLUS Aktif Üye İslam-TR Üyesi 21 Ocak 2012 #5 Gerçi eşek Allah indinde daha itibar sahibidir, çünkü eşek Allah'a eşler koşmaz.
Çevrimdışı Laaa Tağut Üye İslam-TR Üyesi 16 Ağu 2018 #8 IsLaM4eVeR' Alıntı: düzenlenecek insaAllah ahi Genişletmek için tıkla ... Linki düzenler misiniz? Merak ettim.
IsLaM4eVeR' Alıntı: düzenlenecek insaAllah ahi Genişletmek için tıkla ... Linki düzenler misiniz? Merak ettim.