Bir Süre Mola

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamu aleykum,

Bu sıralar reeldeki yoğunluktan ötürü siteye ara vermem gerekiyor; nitekim siteye giriş yaparsam benim için çıkış yapması zor oluyor, çünkü buradayken işlerime geri dönesim gelmiyor )

Tüm İslam-tr sakinleri, hepiniz için duacıyım, Rabbim dünyada ve ahirette hayırlar versin dilerim sizlere. Allah'a emanet olun; bu arada ölür kalırsak benden yana herkese hakkım helaldir, sizler de helal edin. (1-2 ay belki ama olsun; ölüm ne zaman gelir belli olmaz, helallik almak iyidir)

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuh uhtim

Allah işlerine kolaylık versin ve seni her daim hayır üzere istikamette kılsın.

Eğer varsa hakkım helal olsun sende hakkını helal et.

Allah’a emanet olasın🌷
Benden yana da helal olsun uhtim, duan için de amin ecmain diyorum, tüm Müslümanlarla birlikte🌷

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Es selamu aleykum,

Bu sıralar reeldeki yoğunluktan ötürü siteye ara vermem gerekiyor; nitekim siteye giriş yaparsam benim için çıkış yapması zor oluyor, çünkü buradayken işlerime geri dönesim gelmiyor )

Tüm İslam-tr sakinleri, hepiniz için duacıyım, Rabbim dünyada ve ahirette hayırlar versin dilerim sizlere. Allah'a emanet olun; bu arada ölür kalırsak benden yana herkese hakkım helaldir, sizler de helal edin. (1-2 ay belki ama olsun; ölüm ne zaman gelir belli olmaz, helallik almak iyidir)
Aleykümselam ve rahmatullah abla

Rabbim işini gücünü rast getirsin
Forumda işimizi kolaylaştırdığın gibi, Rabbim işlerinde kolaylık ve ehlinize afiyet versin

Varsa hakkımız helal hoş olsun

Muqarrab Çevrimdışı

Muqarrab

CENNETLER BEDEL İSTER...
İslam-TR Üyesi
Es selamu aleykum,

We aleykum selam we rahmetullah ablacığım. Helal olsun İnşeAllah. Allah azze ve celle işlerinde kolaylık versin. Allahumme aminn 🌹

طالب بن عايد Çevrimdışı

طالب بن عايد

انا لله وانا اليه راجعون
Frm. Yöneticisi
Es selamu aleykum,

We aleykum esselam we rahmetullah abla,

Allah swt dünya ve ahiret işlerinizi hayırla kolaylaştırsın ve ecrinizi bol bol versin..
Siz de Allah'a emanet olun..

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
We aleykum selam we rahmetullah ablacığım. Helal olsun İnşeAllah. Allah azze ve celle işlerinde kolaylık versin. Allahumme aminn 🌹

We aleykum esselam we rahmetullah abla,

Allah swt dünya ve ahiret işlerinizi hayırla kolaylaştırsın ve ecrinizi bol bol versin..
Siz de Allah'a emanet olun..
Amin ecmain kardeşlerim, Rabbim radı olsun hepinizden.

Bu da inşaAllah ben tekrar aktif olana dek son mesajım olsun, cümleten Allah'a emanetsiniz tekraren, sağlıcakla kalın )

Geri
Üst Ana Sayfa Alt