Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALLAH swt Tevhid ehlinden razı olsun.
Kendini islama nisbet edenleri ALLAH (swt) nin emrettiği şekilde müslüman olabilmeyi nasib etsin.
İyiki de bunları herkes görüyor.
Yanlışda olanlara ALLAH swt hidayet nasip etsin.
Kendilerine ALLAHswt nin dini ulaşıp da hak yola dönmeyenleri ALLAH swt Kuranı Kerimde vaadettikleri karşılıkları ile muamele etsin
Amin
ALLAHIM Cehaletimden sana sığınırım.
ALLAHım samimi müslüman kardeşlerime ve bana, razı olduğun islam üzere hayat ve ölüm nasip et
Amin
ALLAH swt Tevhid ehlinden razı olsun.
Kendini islama nisbet edenleri ALLAH (swt) nin emrettiği şekilde müslüman olabilmeyi nasib etsin.
İyiki de bunları herkes görüyor.
Yanlışda olanlara ALLAH swt hidayet nasip etsin.
Kendilerine ALLAHswt nin dini ulaşıp da hak yola dönmeyenleri ALLAH swt Kuranı Kerimde vaadettikleri karşılıkları ile muamele etsin
Amin
ALLAHIM Cehaletimden sana sığınırım.
ALLAHım samimi müslüman kardeşlerime ve bana, razı olduğun islam üzere hayat ve ölüm nasip et
Amin
yaniliyorsun selef once gelen demektir, dennab ta diyorki bizim selefimiz once Allah resulu asv ve ashabi sonra onlari guzelikle takip eden, tabiin ve tebe-i tabiin, yani ilk uc nesil ve onlara guzelikle tabi olan muslumanlar ...
darda kalinca kabirlerden yardim dileyen, peygamber efendimize iftira atan ve kendini halef diye niteleyen cambazlar degil