Neler yeni

Bu Devirdeki Selefiler Hakkında

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Her devrin şirk fabrikatörleri Tasavvufçulardır!

,

Gavsa Kim Yetişsin :)

Allah Mevlana' Sapığına Tecelli Edince !

Allah Beceremez, Şeyh Becerir Küfrü!

Şirk üretmede jet hızını aşmışlar. Seri üretim bile az gelir.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ALLAH swt Tevhid ehlinden razı olsun.
Kendini islama nisbet edenleri ALLAH (swt) nin emrettiği şekilde müslüman olabilmeyi nasib etsin.
İyiki de bunları herkes görüyor.
Yanlışda olanlara ALLAH swt hidayet nasip etsin.
Kendilerine ALLAHswt nin dini ulaşıp da hak yola dönmeyenleri ALLAH swt Kuranı Kerimde vaadettikleri karşılıkları ile muamele etsin
Amin

ALLAHIM Cehaletimden sana sığınırım.
ALLAHım samimi müslüman kardeşlerime ve bana, razı olduğun islam üzere hayat ve ölüm nasip et
Amin

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ALLAH swt Tevhid ehlinden razı olsun.
Kendini islama nisbet edenleri ALLAH (swt) nin emrettiği şekilde müslüman olabilmeyi nasib etsin.
İyiki de bunları herkes görüyor.
Yanlışda olanlara ALLAH swt hidayet nasip etsin.
Kendilerine ALLAHswt nin dini ulaşıp da hak yola dönmeyenleri ALLAH swt Kuranı Kerimde vaadettikleri karşılıkları ile muamele etsin
Amin

ALLAHIM Cehaletimden sana sığınırım.
ALLAHım samimi müslüman kardeşlerime ve bana, razı olduğun islam üzere hayat ve ölüm nasip et
Amin

Amin akhi

yusuf Çevrimdışı

yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
senin selefin muhammed peygamberse,sen peygamberden önce yaşamış oluyorsun..hz.muhammedde seni takib eden oluyor..önce kelimelerin anlamlarını öğren

yaniliyorsun selef once gelen demektir, dennab ta diyorki bizim selefimiz once Allah resulu asv ve ashabi sonra onlari guzelikle takip eden, tabiin ve tebe-i tabiin, yani ilk uc nesil ve onlara guzelikle tabi olan muslumanlar ...

darda kalinca kabirlerden yardim dileyen, peygamber efendimize iftira atan ve kendini halef diye niteleyen cambazlar degil