Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bu Gercek mi ..?

Z Çevrimdışı

zerqawi

Üyeliği İptal Edildi
Banned
tabikide sizde haklısınız da ne bilim gece gece birden böyle bişe izletince ve öncesinde kamerada sahabeler
görünüyo diyince görüntüye de bakınca bi an 'ACABA' ! die düşündüm. Merak işte...

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Abicim üstü açık tahterevanda adam taşıyorlar yaw ne sahabesi ????

Bu kameralar mekke tarafına gidince eriyorlar mı ne yok birisi melek görüntüler berikisi sahabe görüntüler :S ?

Pardon tahterevanda değil adam tezgahın üsütüne çıkmış arkaya bakıyor ,,, aynı tezgaha oturanlarda hemen önesinde görülmekte ..

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Şehid olan sahabe dahi dünyaya bir daha gelemeyeceği sabitken, öldükten sonra hemde bedeniyle sahabeyi dünyaya ibadet için yollayan akideye ne söyleenebilir ki?

04-08-2011-insanlarin-arasinda-dolanan-bu-uzun-insanlar-kim.jpg

Sakat kişilerin yüksekçe tahteravanda taşındığını, ilerleme halinde kollarının hiç hareket etmediğini de mi göremiyoruz?

Üstelik kabe tavafı esnası da değil. Çadırlar vs var yakınlarında. Diğer insanlarda tavaf etmiyorlar.

Nurcuların, hacc'da görülmesi durumunda yeni sahabeleri !

dunyanin-en-uzun-adami-devlet-bana-sahip-ciksin-dedi-478.jpg
nccry23uz8.jpg

dunyanin-en-uzun-adami-devlet-bana-sahip-ciksin-dedi-478.jpg

Üst Ana Sayfa Alt