Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu videoyu sesi açık olarak sonuna kadar dinleyende ne yazıkki şeytanın sağdan yaklaşmasına maruz kaldı.Biz deşifre etmek için gösteriyoruz belki ama şeytan bunu dinleyen herkesin ruhuna tohumunu attı
akhi bisey soruyum diyodum jeton sana düstü bunlar videolarini bilerekmi nete koyuyolar
yoksa birisi gizli gennemi çekiyo:kedicik: @dogeradem akhide cevap verebilir, katildigi için
akhi bisey soruyum diyodum jeton sana düstü bunlar videolarini bilerekmi nete koyuyolar
yoksa birisi gizli gennemi çekiyo:kedicik: @dogeradem akhide cevap verebilir, katildigi için
akilli telefon çiksa bile karanlikta ise yaramazki flas açmak istersen birisi seni illa görebilir:kedicik:
gizli kamera ihtimali olabilir yada bilerek çektiriyorlar... Allahou alam
akilli telefon çiksa bile karanlikta ise yaramazki flas açmak istersen birisi seni illa görebilir:kedicik:
gizli kamera ihtimali olabilir yada bilerek çektiriyorlar... Allahou alam
yok yani insan bilerek bunlari yayinlatiyosa, kafada birkaç tahta eksik, insanlar bize neder diye düsünmezmi, resmen gerizekali herifler....
ve herkese resmen sofilik bu diyorlar, yani ne biliyim diyecek bisey bulamiyom sofilerin ne oldugunu burda gördüm, canli olarak hiç görmedim