Bunlar Tarikat Değil BARİKAT - TİMURTAŞ UÇAR HOCA

C Çevrimdışı

cihad_38

Üye
İslam-TR Üyesi
''Peygamberlerin yolunda olmayan tarikat tarikat değildir,barikattır.nebilerin ve rasullerin yolunda yürümeyen şeyh şeytandır.'' timurtaş uçar hocaefendi.Allah ondan razı olsun.
yani demek istediği ''peygamberlerin yolunda olan tarikat haktır.nebilerin ve rasullerin yolunda yürüyen şeyh melektir.''

22 TIMURTAS HOCA FATIH SULTAN MEHMET VE TARIKAT - YouTube

aslında tarikatlar ayrılığa düşmemiş olsa gereklidir açıklaması yapıyor hoca efendi.

Timurtaş Hoca-Tarikat ve kardeslik - YouTube

A Çevrimdışı

asrinsirri

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
''Peygamberlerin yolunda olmayan tarikat tarikat değildir,barikattır.nebilerin ve rasullerin yolunda yürümeyen şeyh şeytandır.'' timurtaş uçar hocaefendi.Allah ondan razı olsun.
yani demek istediği ''peygamberlerin yolunda olan tarikat haktır.nebilerin ve rasullerin yolunda yürüyen şeyh melektir.''

22 TIMURTAS HOCA FATIH SULTAN MEHMET VE TARIKAT - YouTube

aslında tarikatlar ayrılığa düşmemiş olsa gereklidir açıklaması yapıyor hoca efendi.

Timurtaş Hoca-Tarikat ve kardeslik - YouTube
Günümüzdeki tarikatlar barikattır... sesi çıkmayan tarikat tarikat değildir sevgili kardeşim... selamun aleykum...

C Çevrimdışı

cihad_38

Üye
İslam-TR Üyesi
ve aleykum selam
Günümüzdeki tarikatlar barikattır
evet aslından uzaklaşmış,kendi nefsi çıkarlarına göre işleyen işletilen cemaatlerin böyle olduğunu söyleyebiliriz ama tarikat ile cemaat aynı şey değildir sanırım. nakşibendilik ile ismailağa cemaati,yada filan şeyhin cemaati aynı şey değildir, cemaat içindeki yanlış,sünnetten uzak olan uygulamalar bütün tarikatlara mal edilebilir mi ?sadece yanlışı yapanı bağlaması gerekmez mi ?
selamun aleykum .

A Çevrimdışı

asrinsirri

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ve aleykum selam
evet aslından uzaklaşmış,kendi nefsi çıkarlarına göre işleyen işletilen cemaatlerin böyle olduğunu söyleyebiliriz ama tarikat ile cemaat aynı şey değildir sanırım. nakşibendilik ile ismailağa cemaati,yada filan şeyhin cemaati aynı şey değildir, cemaat içindeki yanlış,sünnetten uzak olan uygulamalar bütün tarikatlara mal edilebilir mi ?sadece yanlışı yapanı bağlaması gerekmez mi ?
selamun aleykum .
Mesela doğru yolda olan, kur-an ve sünnete dayalı hangi tarikat örneği verebilirsiniz ?

M Çevrimdışı

muaz talha

Üye
İslam-TR Üyesi
ben en takva geçinen ismailağa cemaatinden çıktım elhmdl tam 12 senem geçti 4 senesi cübbelinin yanında ALLAHA HAMDU SENALAR OLSUNKİ BU BARİKATLARIN TASALLUTUNDAN KURTULDUM İNANINKİ ŞİMDİ KILDIĞIM NAMZDAN YAPMIŞ OLDUĞUM DUALARDAN LEZZET ALIYORUM ÇÜNKÜ ÖNCEDEN ARADA DÜNYALAR KADAR SETLER VARDI HEPSİNİ TEVHİD BALTASIYLA PARÇALADIM ELHMDL. KUR AN VE SAHİH SÜNNET DURURKEN ÜÇÜNCÜ ŞAHIŞLARIN FİKİRLERİ YOLLARI VS. ONLARIN OLSUN. ONLAR ŞEHLERİNİN YOLUNDALAR. ALLAH CC BUYURUYORKİ ONLAR ATALARININ DİNİ ÜZEREDİRLER HİÇMİ AKIL ETMİYORLAR ATALARI YANLIŞ YOLDA OLSADAMI ONLARI TAKİB EDECEKLER. HALA AKLETMEZMİSİNİZ...

Geri
Üst Ana Sayfa Alt