http://www.youtube.com/v/ZW5tSlZQbc8
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 1 Kas 2007 #2 aaa ilk defa çalgısız bi video izledim saolasınn.. Allah c.c. razı olsun..
Çevrimdışı ruveyda İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Kas 2007 #3 sifir ' Alıntı: aaa ilk defa çalgısız bi video izledim saolasınn.. ALLAH c.c. razı olsun.. Genişletmek için tıkla ... ecmainnnnn kardeşim......... :güldüm :güldüm selametle
sifir ' Alıntı: aaa ilk defa çalgısız bi video izledim saolasınn.. ALLAH c.c. razı olsun.. Genişletmek için tıkla ... ecmainnnnn kardeşim......... :güldüm :güldüm selametle
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Kas 2007 #4 allah razı olsun.... çalgısızların tadı yeri bir ayrı oluyor :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:///
Çevrimdışı ruveyda İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Kas 2007 #5 :)sümeyye:) ' Alıntı: ALLAH razı olsun.... çalgısızların tadı yeri bir ayrı oluyor :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// Genişletmek için tıkla ... bencede :öptüm:/// :öptüm:///
:)sümeyye:) ' Alıntı: ALLAH razı olsun.... çalgısızların tadı yeri bir ayrı oluyor :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// Genişletmek için tıkla ... bencede :öptüm:/// :öptüm:///