Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Cebhet-En Nusra yeni liderini seçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Suriye'de Beşşar Esed Nizamına karşı Cihad'da en ön safta çarpışan ve Amerika tarafından terör örgütü listesine alınan Nusret Cebhesi Şehid olan komutanı İyad El Tubasi'nin yerine yeni liderini seçti..

Grubun yeni lideri Ürdünlü Mustafa Abdullatif Salih oldu, fotoğrafta Mustafa Abdullatif arkadaşlarıyla birlikte...

6961_309645555817884_2114748929_n.jpg

6961_309645555817884_2114748929_n.jpg

E Çevrimdışı

ebuyezid

Misafir
maşşallah kardeşler buldugu haberinin aslını araşdirmaan yapıştir

E Çevrimdışı

ebuyezid

Misafir
bu haberi yapıştiran ahi eger bilmeden yaptıysan sorun yok art niyet varsa allah seni ısllah etsin

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Varsa bu konuda şüphelerin hataya geçer oradan da suriyeye geçer sorarsın.Benim kaynaklarımdan şüphem ve tereddüdüm yoktur.

Nusret cephesi hakkında haber yapmak veya bilgi vermek kimsenin tekelinde olmadığı gibi tasarrufunda da değildir.

Muhammed Yusuf Çevrimdışı

Muhammed Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Varsa bu konuda şüphelerin hataya geçer oradan da suriyeye geçer sorarsın.Benim kaynaklarımdan şüphem ve tereddüdüm yoktur.

Nusret cephesi hakkında haber yapmak veya bilgi vermek kimsenin tekelinde olmadığı gibi tasarrufunda da değildir.

ya kardeşim niye artis artis konuşuyorsun ki havan kime kardeşim Ebu Halid ahim kaynak soruyor verdiğin cevaba bak bir müslümana yakışıyor mu tavrın Allah için şu afra tafrayı bırak

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
ahi haberin kaynaği belli yakındogruhaber.com sitesidir bu site Alptekin DURSUNOĞLU denen şia . kasıtlı yapıyonmu????

Benim kaynağım ydh değildir.O sitenin haberi ne şekilde kimden aldığı ve nasıl sunduğu benim gündemimde değildir.

ya kardeşim niye artis artis konuşuyorsun ki havan kime kardeşim Ebu Halid ahim kaynak soruyor verdiğin cevaba bak bir müslümana yakışıyor mu tavrın Allah için şu afra tafrayı bırak

artis artis konuşmak mı ? Artisler bu konuşmaları rol için yaparlar.Ben ROL yapmam.Ben kaynağımı verdim birileri dedim.Ne diyeyim şu bölgeden şu gruptan şu adam mı diyeyim.Geçeceksiniz kardeş geçeceksin bunları.Ben haberi yazdım,kaynağını da açıklamak zorunda değilim.Benim dediğim kişiden başka birisi lider ise öğrenirsiniz karşı haber yapıp benim haberimi çürütürsünüz ben de haberimi kaldırırım.

Her konuya yorum yazmak zorunda da değilsiniz.Burası bir platform bırakın konuşsun millet.Yetmedi mi herkesi susturma çabalarınız.Konuyu kişiselleştirip beni çileden çıkarmayın.Yok konuşmaya devam edecekseniz benim konuma yorum yazmayın istemiyorum.

E Çevrimdışı

ebuyezid

Misafir
Benim kaynağım ydh değildir.O sitenin haberi ne şekilde kimden aldığı ve nasıl sunduğu benim gündemimde değildir.

artis artis konuşmak mı ? Artisler bu konuşmaları rol için yaparlar.Ben ROL yapmam.Ben kaynağımı verdim birileri dedim.Ne diyeyim şu bölgeden şu gruptan şu adam mı diyeyim.Geçeceksiniz kardeş geçeceksin bunları.Ben haberi yazdım,kaynağını da açıklamak zorunda değilim.Benim dediğim kişiden başka birisi lider ise öğrenirsiniz karşı haber yapıp benim haberimi çürütürsünüz ben de haberimi kaldırırım.

Her konuya yorum yazmak zorunda da değilsiniz.Burası bir platform bırakın konuşsun millet.Yetmedi mi herkesi susturma çabalarınız.Konuyu kişiselleştirip beni çileden çıkarmayın.Yok konuşmaya devam edecekseniz benim konuma yorum yazmayın istemiyorum.
senin niyetin sahih değil belli sen yalan konuşüyorun nedeni verdiğin resim iyi bak resim iran tv si el alem allahtan kork senin kaynagın iran el alem tv olmasınmı??????????
al-alam.jpg

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Ne sen ne de bir başkası benim niyetimi sorgulayacak kudrete sahip değildir.Herkes yerini bilsin.Ben burada hiçbir şahsı baz alan bir tutum içinde olmamaya özen gösteriyorum.Beni kişisel çekişmeleriniz ve ihtiraslarınızın içine çekmeyin.Bundan zararlı çıkan siz olursunuz.

E Çevrimdışı

ebuyezid

Misafir
Ne sen ne de bir başkası benim niyetimi sorgulayacak kudrete sahip değildir.Herkes yerini bilsin.Ben burada hiçbir şahsı baz alan bir tutum içinde olmamaya özen gösteriyorum.Beni kişisel çekişmeleriniz ve ihtiraslarınızın içine çekmeyin.Bundan zararlı çıkan siz olursunuz.
bakma sen kimsinki beni tehdit ediyorsun alçak sen değil başkası bille bana allah dilemediği surece zarar veremez
hadini bil

E Çevrimdışı

Ebu Halid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Karanlık Adam kardeşim... Seçtiğin rumuz gibi haberlerinde karanlık/kaynaksız. "Ben böyle haber yapıyorum benim kaynağım var" vs vs bunlar haber değil. Böyle belirtmeye devam ettiğin müddetçe insanların senin mesajlarına güvenmesini bekleme. Senin kaynağın sana göre güvenilir olabilir ama haber paylaşımı yapacağın zaman eğer haber kurumuysan ya kendin haber kaynağı olursun ya da bir yerlerden kaynak getirirsin. Eğer haber kuruluşu değilsen ki bana göre karanlık adamın birisisin insanlar sana kaynak sorduğunda bu kaynağı belirtmelisin veya kaynağını belirtemeyeceğin haberi hiç eklemezsin. Sana kaynak sorulunca da alaycı bir üslub kullanmazsın...

E Çevrimdışı

ebuyezid

Misafir
allaha hamd olsun foyası çıkdi meydana adimin lerin tehdit sovuranın hakında gereyinin yapılmasını istiyorum

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Kardeşler niçin gereksiz tartışmalara giriyorsunuz , maalesef kaynak isteyene nahoş cevaplar veriliyor , konu açan kardeş kaynak sorulma ihtimalini düşünüp ihtimale uygun cevap hazırlayıp konuyu açmalıydı.

diğer kardeşlerin sert çıkışlarını anlıyamadım ama bir bildikleri vardır inşaAllah , yoksa komutan O olsa ne olacak olmasa ne olacak biz yine gece olunca sıcak yatağımıza uzanıp uyuyacağız Allah bizleri affetsin

Allah için üslubumuza dikkat edelim kaynağı sahih olmayan haberler yayınlamıyalım kaynağını belirtemiyeceksek konuyu açmıyalım veya tepkiye hazır olalım

dua ile....

Konu amacına ulaştı anlaşılan anlaşıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Ana Sayfa Alt