Alketa Bindiğim dalı keserken boşluğu sevip kuş oldum. İslam-TR Üyesi Salı saat 17:13'de #2 Ahıskalı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yani zaten cubbeli oyle bir imaj oluşturmuş ki, adam doğru bir şey dese dahi şüphe ile bakar insan. bu kadar yanlis kac dogruyu goturdu kimbilir. . ( ahiskali bu seferde mouse ile cok oynamissin yine zor odaklandim. tamam arapca biliyon tamaam)
Ahıskalı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yani zaten cubbeli oyle bir imaj oluşturmuş ki, adam doğru bir şey dese dahi şüphe ile bakar insan. bu kadar yanlis kac dogruyu goturdu kimbilir. . ( ahiskali bu seferde mouse ile cok oynamissin yine zor odaklandim. tamam arapca biliyon tamaam)
labirent İyi Bilinen Üye Moderatör Salı saat 17:43'de #3 hadisleri cübbeliye arz etmek eğer o zikretmişse uydurmadır forumda bir kardeşin metoduydu bu d: Video - Bu Cübbeli neden uydurma hadisleri sahih gibi sunuyor? Ne zaman bunun bir konuşmasına denk gelsem, hadis alimlerinin uydurma dediği sözleri sahih gibi sunuyor. Yetmez gibi bir de kafasına göre hükümler çıkarıyor.. islam-tr.org
hadisleri cübbeliye arz etmek eğer o zikretmişse uydurmadır forumda bir kardeşin metoduydu bu d: Video - Bu Cübbeli neden uydurma hadisleri sahih gibi sunuyor? Ne zaman bunun bir konuşmasına denk gelsem, hadis alimlerinin uydurma dediği sözleri sahih gibi sunuyor. Yetmez gibi bir de kafasına göre hükümler çıkarıyor.. islam-tr.org
A Ahıskalı İyi Bilinen Üye İslam-TR Üyesi Salı saat 18:53'de #4 @Alketa Allah nasip ederse buna farsçayıda ekleyeceğim
Alketa Bindiğim dalı keserken boşluğu sevip kuş oldum. İslam-TR Üyesi Salı saat 19:19'de #5 Ahıskalı' Alıntı: @Alketa Allah nasip ederse buna farsçayıda ekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... hadi inşaAllah birader ben ona da karışırım zaten
Ahıskalı' Alıntı: @Alketa Allah nasip ederse buna farsçayıda ekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... hadi inşaAllah birader ben ona da karışırım zaten