Darmadağin Eden Yildirimlar

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi

İŞİD - KAİDE v.s mücahıdleri tekfir eden CİHAD İNKARCISI

HARİCİ TAĞUTLARA...............

DARMADAĞIN EDEN YILDIRIMLAR 11............

TEKFİRCİ ŞİMDİ NE YAPACAK....? WALLAHUL MUSTEAAN...!

Şimdi....çocuk ben müslümanım diyenlerin içinde büyüdü...babalarının sözü üzere..kuranı ve diğerlerini toptan kabul ediyor.... nihayet akıl-baliğ olup mukellefiyet yaşına ulaştı...

yaş 15... Şimdi...bu yaşa girer girmez... NE KADARLIK BİR ZAMANDA Necid bölgesinin davetçilerinden olan Şeyhul İslam Müceddid Muhammed bin Abdulwahab rahımullahı veya Şeyhul İslam Takıyyuddin ibn-i teymıyye rahımullahın kitaplarını öğrenecek ve onları tanıyacak....?

NE KADARLIK BİR ZAMANDA GÜNCEL MESELELER HAKKINDA bilgi sahibi olacak...? oy,okul,mahkeme, halkların genelinin ismi ( islammı-kufurmü..? ) sofilik v.s...v.s...

eğer Harici derseki...; 15. ci yaşına girer girmez..mükellefiyet başladı.... derse..DERİZKİ...; 1 hafta sonra öldü...hukmü nedir...? eğer KAFİR olarak geberdi....ebedi Cehennemi boyladı derse kafayı yemiş olması lazım...başı gövdesinde duran hiçbir akıllı kimse böyle bir şey demez....

eğer Cehennem Köpeği derse...; bunları öğrenmesi mutlaka belli bir zaman alır..derse.. belli bir süreliğinede olsa CEHALETİ ÖZÜR KABUL ETMİŞ OLACAK..ve KENDİ KENDİNİ TEKFİR ETMİŞ OLACAK...

işte şimdi asıl soru...? TEKFİRCİ BU DURUMDA NE YAPACAK....?

SABREDİN ! EY EHLİ SUNNETİN CİHADİ CEMAATLERİ VE TORUNLARI...! Tekfir konusunun Uzmanı Cihadi Alimlerin ( hafazahumullah ) kitapları çevrilmeye devam edecek...

CİHADİ Cemaatleri bu hale getiren uyuyan Tekfir Fitnesini uyandıran lanetlenmiş KENYALI Turk Tekfircilerin foyaları-sloganları-artistikleri ortaya ÇIKIYOR...! AZ KALDI...

'' Benim yardımım çok yakındır..'' ( bakara- 214 )

ALLAHU MEWLANAA....! WE LA MEWLA LAHUM....!

Bizim Dostumuz ve yardımcımız ancak Allahtır...! Onların ise hiç bir yardımcı ve Dostları yoktur...!

alıntı...

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
HARİCİ DEDİKİ=

'' BEN BİRİNE KAFİR DERSEM...EĞER ELİMDEKİ BİR DELİLDEN DOLAYI...HATA YAPSAM BİLE ''KAFİR'' KELİMESİ BANA DÖNMEZ.

ÇÜNKÜ ALLAH ; RESULU İÇİN UMMETİNİN HATAEN YAPTIKLARINI BAĞIŞLAMIŞTIR.........

EHLİ SUNNET DEDİKİ=

EY GERİZEKALI (hadis_sahıh) TEKFİRCİ ! TERSİNDEN AL...(tersten alma ehli sunnetin usulu:)

PEKİ BİR MUSLUMANDA,ELİNDEKİ BİR DELİLDEN DOLAYI HATAEN,BİR KAFİRE MÜSLÜMAN DERSE NE OLUR?? O ZAMAN ONADA BİR ŞEY OLMAZ.PEKİ NİYE KARDEŞİNE GÖRÜŞÜNÜ DAYATIP,İTİKADI BOZUK DEYİP,İSLAM DÜŞMANLARINI SEVİNDİRDİN??.... Wallahul musteaan...

alıntı...

Geri
Üst Ana Sayfa Alt