Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Dünyanın en çirkini tükeniyor

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Dünyanın en çirkini tükeniyor
Dünyanın en çirkin yaratığı, eti yenmeyen damla balığının nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya.
260120101152292397329_2.jpg

25 santimetreye kadar uzayabilen üzgün görünüşlü bu yaratıklar denizlerin 900 metre derinliğinde yaşıyor.

Damla balıkları, zamanlarının büyük bir bölümünü aheste aheste yüzerek ve önlerinden yiyecek bir şey geçmesini bekleyerek geçiriyorlar.

Bu balıklar deniz yüzeyinin çok derinlerinde yaşadıklarından insanlar bu yaratıkları pek sık göremiyor.

Ancak Avustralya ve Tazmanya’da yengeç ve ıstakoz yakalamak için yapılan derin su balıkçılığı nedeniyle ağlara yakalanan bu asık suratlı hayvanların sayısında artış meydana geldi.

Doğal hayatı koruma kurumları bu hayvanların neslinin tehdit altında olduğuna dikkat çekti.

(CNN Türk)

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
haberi olduğu gibi aktarmak istedim,o yüzden başlığı değiştirmedim.yoksa kimin haddine Allah'ın mucizevi bi yaratığına çirkin demek...

B Çevrimdışı

BaiTullaH

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH C.C yarattıgı herşey güzeldir. ALLAH güzeldir .Yarattı da güzeldir..

onunda dünyada bir önemi var onun soyu tükense neler olur ALLAH bilir.

RABBİM birde şöyle der .. ben her şeyi sayarak yaratırım boşa bir şey yaratmam.

İnş soyu tükenmez

laylay Çevrimdışı

laylay

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
dünyanın en tehlikeli yaratığı olan insan yüzünden tükeniyor..bilinçsiz avlanma çevre kirliliği...vs..insalar kendilerine emanet olarak sunulan dünyayı kullanmayı bilmiyorlar

Üst Ana Sayfa Alt