Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ebu Osman; Kafkasya'yı özgürleştireceğiz.

E Çevrimdışı

Ebu Huzeyfe El Türki

Üye
İslam-TR Üyesi
Ebu Osman; Kafkasya'yı özgürleştireceğiz.

1639.jpg

Kafkasya Emirliği Emiri Dokka Ebu Osman: ''Krasnodar bölgesini, Astrahan'ı ve Volga topraklarını özgürleştireceğiz…'' Kafkasya Emirinin röportajının tam metni.

6 Rebiyülevvel 1431 (19.02.2010) tarihinde Kafkasya Emirliği Emiri Dokka Ebu Osman tarafından verilen bir video röportajının Türkçe çevirisidir.

Lanetli Şeytan'dan Allah'a sığınırım!
Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla!
Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur! Salât ve Selam Peygamberimize, ailesine, ashabına ve doğru yol üzerinde bulunanlar üzerine olsun.
Ben Kafkas Mücahidlerinin Emiri Dokka Umarov. Kardeşlerimin benden cevaplamamı istedikleri sorular aldım. Ve Allah izin verirse, Allah'ın izni ve yardımıyla, bu sorulara cevap vermeye çalışacağım.
İlk soru, Rus TV, radyo ve diğer basın organlarında çıkan "kişisel olarak benim" ve "Kafkasya'da ki tüm Mücahidlerin" ortadan kaldırılması ve "bu kışın Mücahidlerin son kışı" olduğu iddiaları hakkındaki süslenmiş söylentilerle ilgili.
Bu soruyu iyi niyetli sempatizanlar ve kötü niyetli düşmanlar için ayrı ayrı cevaplamak istiyorum. Kötü niyetli düşmanlar için "sümüklerinizi silin" diyorum.
İyi niyetli sempatizanlar için, kardeşlerim, bu soruyu şu yoldan cevaplayabilirim: Hepimiz faniyiz. İnsan hayatı Allah'ın elindedir. Eğer Allah beni çağırırsa, gideceğim, Allah'ın izniyle bunun için hazırım.
Ruhların bu dünyayı ne zaman terk edeceğine sadece Yüce Allah karar verir. Benim için önemli olan şey ruhumun özgür bir adamın ruhu gibi olması ve bu dünyayı aşağılanmadan terk etmesidir. Benim ruhum için aşağılanma demek imansızlık demektir. Bu dünyada, bedenim sadece Yüce Allah önünde eğilebilir.
İnsanın bilmesi gereken asıl şey ölüme hazır olduğunu bilmesidir. Ve inanıyorum ki Allah izin verirse bunun için hazırım.
Pineklemeleri nedeniyle, uykuda olmaları nedeniyle, hipnoz içinde bulunmaları nedeniyle üzerlerinde İslam'ın büyüklüğünü kaybetmelerine neden olan bir dürtü-baskı oluşturmuş olan Müslümanlarla bu dünyada harcadığım her gün hayal kırıklığı getiriyor. Zafer Allah'a mahsustur. Biz onlar arasında değiliz.
Putinler, Kafirovlar (Kadırov) ve Putin'in diğer köpekleri bulundukları yerlerde bizim için, Mücahidler için "bunun son kışımız" olduğunu söylüyorlar. Bu sözler son 11 yılı aşkın bir süredir işitmekte olduğumuz yalancı köpeklerin sözleridir.
Bu nedenle bu kışın ayrıca sonuna geldik. Böyle çok sayıda kış gördük. Bu köpeklerin bütün konuşmaları acizliklerinden kaynaklanıyor. Efendisi köpeklerine bir sopayla vuruyor ve emrediyor. Kremlin'de ki efendilerini memnun etmek için köpekler her yöne havlıyor. Bu yüzden biz onları dikkate almıyoruz.
Bu dünyadan ayrılacağımız zamana sadece Allah karar verir. Bunun için önemli olan şey bu dünyada yapmış olduğumuz amellerimiz için ödül almak ve Cenneti kazanmak için valizimizi Allah'ı hoşnut edecek amellerle doldurmaktır. Bunu ümit ediyoruz ve Allah rızası için Cihad yapıyoruz!
İkinci soru Rusya tarafından oluşturulan sözde Kuzey Kafkasya Bölgesi ve Krasnodar Bölgesi'nin bunun dışında tutulmasıyla ilgili. Temel olarak bu soruya şu yoldan cevap verebilirim onların küçük entrikalarını önemsemiyorum. Onların hangi "bölgeleri" oluşturdukları, hangi yükümlülükler aldıkları, hükümetlerinde ne gibi değişiklikler yaptıkları, hangi "cumhurbaşkanlarını" atadıkları umurumda değil.
Bu kâfirlerin bir politikasıdır, düşmanımızın bir politikasıdır. Ancak bu konuda, önemli bir noktayı vurgulamak istiyorum. "Kuzey Kafkasya Bölgesi"ni oluşturulmasıyla Kremlin, Krasnodar Bölgesi'nin Kafkasya'ya ait olmadığını göstermek istiyor.
Kâfirlerin Krasnodar Bölgesi dedikleri topraklar gerçekte kardeşlerimizin, en iyi kardeşlerimizin ve dünyada ki en iyi Müslümanların topraklarıdır. Bu topraklar Adigelerin, Abazinlerin, Çerkezlerin topraklarıdır.
Bu nedenle, tam bir sorumlulukla ve bizden sonra gelecek olan Mücahidlere ki Allah'ın izniyle, onlar gelecek, bunda hiç bir şüphe yok vasiyet etmek isterim ki bu topraklar kardeşlerimizindir. Ve bu toprakları kâfirlerden kurtarmak kutsal görevimizdir. Ve Allah'ın izniyle, bunu yapacağız, bu hedefi başaracağız.
Bu yüzden, bir Kafkas toprağını asla Kafkasya'nın dışında tutmayacağız.
Dahası, kardeşlerimizin, dindaşlarımızın ve Kafkas Müslümanlarının topraklarını kurtardıktan sonra, Allah'ın izniyle, şu anda Rusya tarafından işgal edilmekte olan diğer topraklarımızı da kurtaracağız. Bu topraklar şu anda Rus kâfirlerinin topukları altında bulunan Astrahan ve Volga topraklarıdır.
Bu yüzden, Allah'ın izniyle, Adige, Abazin ve Çerkez kardeşlerimizin topraklarını Kafkasya'nın dışında tutmayacağız.
Kardeşlerimizin üçüncü sorusu Mücahidlerin sayıları hakkında.
Bu soruya cevap olarak kardeşlerime şunu söylemek istiyorum Kafkasya'da bizim sayımız bugün 10,000, 20,000 ve 30,000 Mücahid dememizi mümkün kılacak böylesi büyük miktarlardadır. Bu doğrudur, sevgili kardeşlerim.
Bugün, Allah'in iradesiyle, Müslümanlar sevinmektedir, gençler İslam Ümmetinin kâfirlerin köleliğinden sadece silahlarla yani Cihad yoluyla kurtulabileceğini anlayacak bilincinde son derece aktifler.
İmkânlarımızın, kaynaklarımızın ve mali durumumuzun izin verdiği kadar çok kişiyi silâh altında aldık.
Bugün Allah'ın Kanunlarını Dünya üzerinde kurmak için, Ümmetin kurtuluşu için Cihada gitmek isteyen bütün Mücahidler için yetecek olanaklara sahip değiliz. Ne bizim olanaklarımız ne de kaynaklarımız bütün bu Mücahidleri silâh altına almamıza izin veriyor.
Bunun için kardeşlerime sayımız konusunda endişe etmemelerini söylemek istiyorum. Sayılar büyücülük gibidir ve bu rakamlarla insanlar büyücülük yaparlar.
Size şunu söylemek istiyorum: Bu gün şu dakikada Cihadın ihtiyaç duyduğu yeterli sayıda Mücahide sahibiz. Eğer Allah'ın doğru kullarıysak, bugünkü durumumuzu belirleyen Yüce Allah'tır.
Bugün Allah bizi bu seviyede tutmak istiyor. Allah izni ve iradesiyle bu durumu hemen değiştirebilir ve bizim dileğimiz ve beklentimiz budur.
Bu nedenle Mücahidlerin sayısı bugün yeterlidir. Eğer bütçe ve mali kaynaklarımızın uygun olması durumunda Allah'ın izniyle Mücahidlerin sayısı 5 ya da 10 kat arttırılabilir. Bu konuda bir şüphe yoktur.
Ve zafer âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur!
Allahu Akbar!

tercüme:Kavkaz Center

Üst Ana Sayfa Alt