İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ebu Süleyman Halid bin Velid ölüm öncesinde söyle buyurmustur
ben Halid bin Velid'i hep hz. Ebu Bekir döneminde yapılan Hire'nin fethi sırasında söylemiş olduğu şu söz ile hatırlarım... ne zaman biri ondan bahsetse ya da onu hatırlartsa hep o söz gelir aklıma...
Allah onlardan razı olsun..
"Şunu iyi biliniz ki, sizin hayatı sevdiğiniz ve yaşamaya olan hırsınız kadar ölümü seven bir ordu ile üzerinize gelmiş bulunuyorum."
Allahu Teala bu mubarek insanlari kendimize ornek almamizi bizlere nasip etsin bazen o kadar utaniyorumki; Rabbimin neces diye buyurdugu kafirle ayni ortamda yasiyorum ayni yolda yuruyorum ayni yerden ekmegimi aliyorum Peygamberlerin ve Sahabilerin savastigi kafirle ben komsu olmusumYazik bana yazik bana yazik bana................................