Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

EssalamuAleykum Müslümanlar. Duanıza ihtiyacım var.

E Çevrimdışı

ebuhuzeyffe

Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm. Ben Muwahhide olan bir kız sevdim, o da beni sevdi. Her zaman birbirimize hayırlı olup helal bir şekilde buluşup, nikahlanmak için dua ediyoruz. Bugün evlenene kadar bir daha hiç konuşmama kararı aldık. Onun nasibi olmam için dua edin Müslümanlar. Vallahi haramdan sakınmak için ve İslamı rahat yaşamak için evleniyoruz. Bize dua edin. Rabbim beni ona onu bana hayırlı kılsın. Allah Müslümanların göğsünü genişletsin🤲🏻. Allah'a emanet olun👋🏻.

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Selamünaleyküm. Ben Muwahhide olan bir kız sevdim, o da beni sevdi. Her zaman birbirimize hayırlı olup helal bir şekilde buluşup, nikahlanmak için dua ediyoruz. Bugün evlenene kadar bir daha hiç konuşmama kararı aldık. Onun nasibi olmam için dua edin Müslümanlar. Vallahi haramdan sakınmak için ve İslamı rahat yaşamak için evleniyoruz. Bize dua edin. Rabbim beni ona onu bana hayırlı kılsın. Allah Müslümanların göğsünü genişletsin🤲🏻. Allah'a emanet olun👋🏻.
Aleykum selam. Rabbim ayaklarınızı sabit kılsın, hidayetinizi artırsın. Size en güzelini nasip etsin. Allah en doğrusunu bilendir. Yardım edendir. Merak etmeyin sizin için hayırlısı ne ise o olacak. Allaha emanet olun.