esselamü aleyküm.ben YAKUP.26 yaşındayım..Herkese Hayırlı forumlar dilerim
Çevrimdışı ayaklıkütüphane Üye İslam-TR Üyesi 17 Ağu 2009 #1 esselamü aleyküm.ben YAKUP.26 yaşındayım..Herkese Hayırlı forumlar dilerim
Ş Çevrimdışı şehitler kervanı marşlar Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Ağu 2009 #5 esselamu aleykum yaşar erdoğan yaş 30 tekstil işi yapıyorum
E Çevrimdışı ebuhasanelmakdisi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 18 Ağu 2009 #7 cümeleten hoş geldiniz. hayırlı forumlar...
Çevrimdışı UHUD Aktif Üye İslam-TR Üyesi 18 Ağu 2009 #8 ve aleykum selam cümleten hoş geldiniz. Hayırlı olsun inşeallah.
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Ağu 2009 #10 aleykum es selam cümleten hos geldiniz. üyeliginiz ahyirli olsun
Çevrimdışı ayaklıkütüphane Üye İslam-TR Üyesi 26 Ağu 2009 #11 şanlıurfalıyım.bitliste ilköğretim matematik öğretmeniyim.galatasaraylıyım
Çevrimdışı ayaklıkütüphane Üye İslam-TR Üyesi 13 Eyl 2009 #12 ilk nickim:yakup atçı idi.şimdi ayaklıkütüphane oldu. en sevdiğim renk:turkuaz en sevdiğim yemekler:lahmacun,çiğköfte en sevdiğim diziler:tek türkiye,beşinci boyut,büyük buluşma,arka sıradakiler
ilk nickim:yakup atçı idi.şimdi ayaklıkütüphane oldu. en sevdiğim renk:turkuaz en sevdiğim yemekler:lahmacun,çiğköfte en sevdiğim diziler:tek türkiye,beşinci boyut,büyük buluşma,arka sıradakiler
V Çevrimdışı vedam Üyeliği İptal Edildi Banned 13 Eyl 2009 #13 Emekli öğretmenim.3 çocuk annesiyim.44 yaşındayım. kendimi geliştirmek için burdayım.
Çevrimdışı ABDULHAK الإذلال هو بعيد عنا Admin 14 Eyl 2009 #15 Herkes hoşgeldi , Aleykum selam we rahmetullah
Çevrimdışı DAVA İslam-tr Sakini Site Emektarı 16 Eyl 2009 #16 ayaklıkütüphane' Alıntı: ilk nickim:yakup atçı idi.şimdi ayaklıkütüphane oldu. en sevdiğim renk:turkuaz en sevdiğim yemekler:lahmacun,çiğköfte en sevdiğim diziler:tek türkiye,beşinci boyut,büyük buluşma,arka sıradakiler Genişletmek için tıkla ... cigköfte demeseydin sasardim :friends_1_1: cümleten hosgeldiniz.. Rabbim hayirlara vesile kilsin insaALLAH
ayaklıkütüphane' Alıntı: ilk nickim:yakup atçı idi.şimdi ayaklıkütüphane oldu. en sevdiğim renk:turkuaz en sevdiğim yemekler:lahmacun,çiğköfte en sevdiğim diziler:tek türkiye,beşinci boyut,büyük buluşma,arka sıradakiler Genişletmek için tıkla ... cigköfte demeseydin sasardim :friends_1_1: cümleten hosgeldiniz.. Rabbim hayirlara vesile kilsin insaALLAH
Çevrimdışı yusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Eyl 2009 #17 =ISLAM=' Alıntı: cümleten hosgeldiniz.. Rabbim hayirlara vesile kilsin ... Genişletmek için tıkla ... amin ...
=ISLAM=' Alıntı: cümleten hosgeldiniz.. Rabbim hayirlara vesile kilsin ... Genişletmek için tıkla ... amin ...