Esselâmu Aleyküm. siteye yeni kaydoldum Ehli Sünnet Kardeşlerimle tanışmak isterim.
Çevrimdışı Muhammed Saîd El-Kurdi Yeni Üye İslam-TR Üyesi Dün 22:35 da #1 Esselâmu Aleyküm. siteye yeni kaydoldum Ehli Sünnet Kardeşlerimle tanışmak isterim.
Çevrimdışı Ahıskalı İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi Dün 22:38 da #2 Aleykum selam kardaşım/ahim.. Hoşgeldin!!
Çevrimiçi Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin Dün 22:56 da #3 Âleykum selam we rahmetullahi we berakâtuh aramıza hoşgeldin kardeşim Hayırlara vesile olursunuz inşeAllah
Âleykum selam we rahmetullahi we berakâtuh aramıza hoşgeldin kardeşim Hayırlara vesile olursunuz inşeAllah
Çevrimdışı ibn İslam Kâria İslam-TR Üyesi Dün 23:47 da #4 Aleyküm selam ve rahmetullah ve berakatuhu rabbim sana ve ehline afiyet versin dostum.
Çevrimdışı Mustafa bin Yılmaz ''Selef,selef ve selef...'' İslam-TR Üyesi Bugün 00:54 #5 Aleykum selam ve rahmetullahi ve bereketuhu. Hoşgeldiniz, Allah faydalı bir şekilde forumdan yararlanıp, amel etmeyi nasip etsin.
Aleykum selam ve rahmetullahi ve bereketuhu. Hoşgeldiniz, Allah faydalı bir şekilde forumdan yararlanıp, amel etmeyi nasip etsin.