İyi geceler bu yazıyı büyük vicdan azabı korku ve çaresizlikle yazıyorum. Ben 26 yasında nişanlı bir kızım. Geçmişte birçok zina ettim ve tövbe ettim Rabbim beni affetsin
evleniceğim kişiye bunu anlatmadım hem çaresizlikten hemde nişanlımlada bişeler yaşadım yine tövbe ettim çok günahkarım kendimi çamura batmıs gbi hissediyorum. Şimdi söylemek istediğim şu nişanlım bana gecmişle ilgili üstü kapalı eski erkek arkadasınla bişeler yasadınmı dedi bende böyle seyler sorulmaz bazı ufak tefek hatalar oldu Allah affetsin dedim. Açık açık yaptığım zinayı anlatmadım. Söyleyemedim hem günahımı paylasmamak için hemde nişanlıyız ortalık karısır halim ne olur bilemedim korktum o beni bakire sanıyor öyleymiş gbi yaptım. Ama hiç zina etmedim demedim geçmişte ufak tefek hatalar oldu böyle seyler bana sorma deyip kestirip attım. Nişanlımda bi konusmasında bakireyim diye kocalarını kandıran kadınlar için ben olsam hakkımı helal etmezdim dedi. Evlenmeden önceki durum için kocam benden hak alabilir mi. O kadar caresi ve kötü hissediyorum ki sürekli bunu düşünüyorum. Nişanlım da benimle zina yaptı ama tabi ben tövbe ettim bunun içinde Rabbime gaflete düştüm şimdi asla izin vermiyorum yakınlasmasına. Dediğim gbi kendimi cukurda hissesiyorum. Nişanlımda gecmişte sadece ufak tefek yakınlasmalar oldu diye biliyor acık acık soramıyor bana kimseyle birlikte oldunmu diye ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum elim kolum bağlı onun hakkınamı giriyorum napmalıyım. Rabbim beni affeder mi yardım edin lütfen için cok huzursuz. Nişanlım benden önce hiç zinaya yaklasmamıs.