Fetullah Gülen Adlı Emekli Vaizin Zıvanadan Çıkması

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
abi bu adamın amacı ne anlayamıyorum gerçekten,nasıl ağlıyorsa bende şu anda o kadar gülüyorum,birde bugün beddua videosu yayınlanmış Allah diyen münafıkı da gösterdi rabbim bu ümmete sonumuz hayr olur inşaallah

buda yeni videosu kendinden geçiyo ahdahsdhasdahsdas

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bu başlığı attım diye,bedduası tutarmı beni acaba diye irkildim bir an:D

E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Misafir
Akhi,
sevmesende,zulme uğramış birisi olabilir.bu yüzden zulme maruz kalan kişilerin bedduasından Allaha sığınmak gerekir.bunların arasına girmemek gerek.bu arada başlık biraz alaycı olmuş konunun özet akışına göre.:(

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
1472885_1425784244320998_637889274_n.jpg

1390515_799713373388971_1243869338_n.jpg

1506779_271091569705919_1774561226_n.jpg

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi,
sevmesende,zulme uğramış birisi olabilir.bu yüzden zulme maruz kalan kişilerin bedduasından Allaha sığınmak gerekir.bunların arasına girmemek gerek.bu arada başlık biraz alaycı olmuş konunun özet akışına göre.:(
zulme maruz kalsa amenna da,zulme maruz kalan ümmete ne yapmış şimdiye kadar?
amerikada şatolarda yaşamakmı zulüm?

ümmetin alimiyse,yalınayak başı kabak yetimin,garibin yanında olur,alır eline silahı kafire karşı cihad eder şatolarda elinde kristal kadehlerle beddua etmez

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
komikmiş

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Gülen beddua okumuş şu anda izliyorum .. Partizanlar dışında Tayyip'i tam olarak hayırla yar eden kimse kaldı mı ki acaba ?Yani duanın diğer kısmı hangi duaları hak ediyor ? Bildiğim kadarı ile en hafif hali ile Allah onları islah etsin denir . Ya da şöyle dua etsek , Allah'ım bu topraklarda palazlanıp palazlanıp Suriyede müslümanlara saldıranları engellemeyenleri helak eyle .Irak'ta müslüman kanı üzerinden ticaret yapanları helak eyle, AMİN ! Caiz midir ? Duaların kabulü işini Allah'a bırakalım derim ne de olsa şeytanın mühlet duası bile kabul olunmuş . Gülenin duası kabul olur mu olmaz mı Allah'ın bileceği iştir.Kişinin Allah'a ettiği dua ile dalga geçmek bilemiyorum pek de sağlam görünmemekte bana ... Başlık hususunda Abdullah'a Apo demek uygun oluyorsa Fethullah'a da Fetulli demek uygun düşer ?!

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
1-o ismi hak etmiyor fethulamerika demek daha isabetli olur.
2-müslüman olduğu şüpheli bir şahsın,beddua etmesi başka duasında bile demokrasiyi dilinden bırakmayan bir kişinin bedduasını inşaallah Allah kendisine çevirir.
3-benim tayyibe ettiğei beddua vs zoruma gitmedi,tayyip ve fetu aynı yolun yolcuları,benim zoruma giden israile 1 beddua etmeyen,molla ya ses çıkarmayıp mandelaya rahmet dileyen birine Allahın laneti isabet etmemişmidir sizce?

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Mandela'ya rahmet mi dilemiş ? :)

Demokrasi modern hukuk ıvır zıvırı attım gerisine aynen amin derim.

Daha hala halkbank palavrasını okuyanlar var , kahraman tayyip abd ye karşı diye . Üstelik bu palavrayı sıkanların hepside barzanın abd den izinsiz helaya gitmeyeceğini bilirken abd ye rağmen anlaşma yaptık diyorlar , iran meselesi ise ayrı bir komedi ziraaltını dolarla alıyorsunuz üretmiyorsunuz, üretmiş olduğunuz malı doların yerine geçirirseniz doları kırarsınız dolar verip altın alarak dolar mı kırılırmış ? Altın ithalatı patladı neylen patladı ekmek mi ödedik altına dolar mı ?Borcu kapamak için kredi almak gibi bi şey bu . Yani burda parayı kazanan asllında ABD ve İran birde altının alındığı ülkeler,,, Tayyip nasıl bu durumda kahraman oluyor çözebilmiş değilim ?

Gülen mi aleyhinde yazdığım mesaj sayısı herhalde 5000i bulmuştur bu forumda da var zaten ...

Velakin Tayyip asrın yüzsüzü çıktı , herif kimbilir belki de işin ucu gemiciklere dokunur korkusu ile polis teşkilatını yeniden yapılandırmaya çalışmakta öyle ya da böyle içinde Allah korkusu az ya da .çok bulunan insanları tasfiye edip yerine hırsızlığı örtbas etmekle görevli kişileri getirmekte. Ben böyle bir kepazeliği ANAP döneminde bile görmedim. İyi oluyor kendi sonunu hazırlıyor , geriye elinde kala kala "aha ya hırsızlıkta serbest oldu" diyecekler var. Devletin malı deniz yemeyen domuz . Ve bu soygun sadece güllenistlere değil hepimize karşı bir soygun olacak . Hakkımı helal edecek falan değilim hiç bir hırsıza .Belalarını bulsunlar amin .

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Esas soru

Nasil bir toplum olmali

E Çevrimdışı

ENSARİ

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Burada oynanan senaryo bence fetullah burada bu bedduayı niye yaptı,evet feto bu senaryoyu biliyordu ve tayyip ikdidarının hızla düşeceği kuvvetli kanısıyla bu bedduayı yapıp eğerki tayyip iktidarı zelil bir şekilde düşşeydi işte denilecektiki hocaefendinin bedduasına nail olanın acıklı hali diye fetullah dahada ulvileştirilecekti , sanıyorum ki bu beddua bana göre belamın Musa(a.s.)'a ettiği dua gibi kendine dönecektir inşallah.