Filistin Ve Türkiye

R Çevrimdışı

rambo

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Filistin dayanışma platformu diye bir platform kurulmuş başkanıda Erol Yarar eski müsiad başkanı ..
Acaba merak ediyorum bu adamların islami camia için ödedigi bir bedel varmı .
15 senedir sesi solugu çıkmayan bu adamlar acaba bu gün neden gün yüzüne çıkıyor .İslami camia üzerinde ne gibi oyunlar hazırlanıyor.Filistin ve filistin cihadı her türlü fitneden ve sansasyondan uzak.Son saldırılarda müslümanların ortak savaşı olan furkan savaşı hamasın önderliginde kazanıldı .
seneleridr sesi solugu cıkmayan adamlar hemen ortaya atıldı.
AKLIMIZI BAŞIMIZA ALIP aklımızı kimseye satmadan tavrımızı net ve müslümanca koymamaız gerekir .eger yeterince tavrımızı koyamazsak yarın derlerki Türkiyeden gidecek bütün parayı biz götürecegiz yada hamasa derlerki masaya otur uzlaş senin ne işin var silahlı mücadele ile.

Hamas sözcüsünün savaş zamanında Türkiyeye geldiginde bir sözünü hatırlatmak isterim .Bizler canımızı veriyoruz evlatlarımızı veriyoruz sizden tek istegimiz var meydanları boş bırakmayın bu meydanlardan gelen ses orda bize arkamızda kardeşlerimizin destegi oldugunu gösteriyor ve buda bize savaş meydanlarında güc veriyor vede geride kalanlarımız size emanet diyordu.
Yani burda meydanların sesi kısılırsa orda islami hareket kazanamaz vede masaya oturmak zorunda kalır onun için ne oldugu vede kime niçin hizmet ettiigi belli olmayan insanları neye ve nereye yönlendirecegi belli olmayan bu tür yapılanmalara karşı dikkatli olmaya davet ediyorum tüm duyarlı müslümanları
selam ve dua ile

KavlulFasl Çevrimdışı

KavlulFasl

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
''IŞIKÇI'' lardan bir Tertip başka Söze gerek var mı ki ?

Gerek yok kafa yormaya,Türk Okullarını Oralara götürüp Savaşa Son verecekler Olay bu !? Bunun için Zemin hazırlığına girmiş olabilirler,Başkasının Zeka seviyesine Uygun Düşünmemize gerek yok,Bunu az çok Tevhid Ehli olan Müslümanlar anlar,,

Böyle bir Faşist -in Oralara geliş sebebini felan..

Hamasın başındakiler TC deki Laylon Tevhid Liderleri gibi değiller,Akidesi sağlam Alim insanlar ,

Para yine TC deki Dernek ve Vakıflara gider kimse bundan Teredddüt etmesin,Nede olsa TC deki ''Memur Yetiştirme Kurumu'' haline gelen ,Sözde Dinci Dernek ve Vakıflar Bu Paralarla ''TAĞUTİ REJİME'' karşı her hangi bir Eylem yapmacaklarına göre (!) savaşmayacaklarına göre Sonuç değişmez ha,bu parayı ''IŞIKCILAR'' yemiş ha Amerika ha TC deki Sözde Dinci dernek veya Vakıflar ne Fak var ki ,bana göre bir farkı yok bunların..

R Çevrimdışı

rambo

Üyeliği İptal Edildi
Banned
İrhabi senin yazılarını muhatab almıyacagımı sölemiştim.
AMMA her VAKFI aynı kefeye koymaan hoş deil .Dünya cografyasında yararlı faaliyetleri olan cok dernek v vakıf vardır.HER KİMKİ ALLAH c.c rızası için çalışıyosa hayırlarını kabul etsin kimde art niyetli çalışıp müslümanlara oyun kuruyorsa RABBİM kahhar ismiyle kahreylesin.
Bize ögretilen bir şey var eleştirecegine daha iyisini yap örnek ol.NE ZAMAN Kİ DAHA İYİSİNİ YAPARIZ O VAKIFLARIN YAPTIGININ ONDAN SONRA söz sahibi oluruz.