Sanırım şu an benim takınsam iyi olacağını düşündüğüm ruh hali bu çocuğunki. Bana zamanında Kur'an okumayı öğreten babam bugün bana "haramcı" dedi. Olay da ne: Annemin tesettürlü, tanıdıklarının falan enstrüman çalıp şarkı söylediği (Her ne kadar çalgı çengi olsa da ve tevhidi çizgiyi bilmeselr de bu insanlar namazında niyazında, bazı hassasiyetleri olan kişiler sonuçta) bi videoyu bizim yanımızda açması, buna binaen sabırsız benin olaya dahil olarak "Buna videodakilerin rızası olduğunu sanmıyorum." deyişi, bizimkilerin bunu yersiz bulması, ardından annemin bunlar o hassasiyete sahip değil deyişi, benim bunu içimden saçma bularak "Bu videoda ben olsam hakkımı haram ederdim" diye sakin çıkışım, babamın "ooooo sen de ne haramcısın" deyişi ve bu minvalde kısa bi süre daha devam eden sözleri.
Ben sonra işi biraz şakayla karıştırıp yumuşatarak her şeye İslami açıdan bakmayı benimsemek gerektiğinin mesajını falan verdim amma bilmiyorum, böyle basit bir konu bile önemsenmiyor ise...
Ya sonra "Sen bizim dini yaşantımızı beğenmiyorsun" oluyor.

Birkaç gün önce de beni nur camiasına geri dönmeye davet etti xD
Risaleinur farklı senin okuduklarının yanında, üstad araştırmış da yazmış, sen oku Risale yeter vs vs.
Allahım sabır istiyorum. Bolca.