Haber Gazze Açlığa Mahkum, Dünya Ülkeleri Suspus

Tora Bora'ya Çevrimdışı

Tora Bora'ya

Muhibbân-ı Tayyare
İslam-TR Üyesi
İsrail Terör Örgütü (İTO), ateşkesi bozup Gazze'deki katliamına devam ederken aynı zamanda yakıt ve yardım tırlarının girişini engellemesiyle açlık mazlumları kasıp kavuruyor.

Hamas'tan yapılan açıklama şöyle:
- Bugün Gazze’deki un stokları tamamen tükendi ve fırınlar tamamen kapandı.
- Gazze, modern tarihin en kötü insani felaketlerinden biri olarak açlık sürecine fiilen girmiştir.
- Uluslararası toplumun sessizliği, işgalcinin öldürme, aç bırakma ve kuşatma politikalarını sürdürmesini teşvik etmektedir.
- Uluslararası toplumu ve kurumlarını, insani ve hukuki sorumluluklarını yerine getirmedikleri için suçluyoruz.
- Arap ve İslam ümmetini, Gazze’yi açlıktan ve yok oluştan kurtarmak için acilen harekete geçmeye çağırıyoruz...

(ilkha)

Tora Bora'ya Çevrimdışı

Tora Bora'ya

Muhibbân-ı Tayyare
İslam-TR Üyesi
Modern müşriklerin putları olan İnsan Hakları'nı tıpkı seleflerinin putlarını acıktığında yemesi gibi yediklerine şahit oluyoruz. Onların menfaatlerinden başka bir derdi yok. Buraya veya başka bir sosyal medyaya yazmanın da bir anlamı yok gerçi ama işbirlikçilerin gerçek yüzlerini yakinen görmekte bir beis yok.

S Çevrimdışı

simurg

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Geçen günlerde üst düzey bir yetkili ile görüşmüştük Gazzeyi sordum. İslam memleketlerinin niye birşey yapmadığını hükümetlerin neden suspus olduğunu.. Neredeyse islam hükümetlerinin çoğunun Hamas'ı yanlış gördüğünü, yaptıklarını (7 Ekim) doğru bulmadıkları için sadece kınamakla kaldıklarını söyledi. Şahsen Allah'tan çok amerikadan israilden avrupadan kendi çıkarları uğruna korktuklarını düşünüyorum..