Öncelikle ben tartışmak ya da sizi hatalı duruma düşürmek için değil -sadece bu konu değil her konuda- duyduğumuz aktarma konusunda titiz davranmamız gerektiğini Allah için nasihat etmek için yazmıştım. Bundan sonra iseAbdurrahman Dilipak vesilesiyle yazıyı okudum. Yazı olmasa da zaten böyle birşey olduğunu her müslüman idraki ile anlar!
Sayın yargıç buyrun;
Yavuz yıldızbaşın yazısı;
İSRAİL 'İSLAM ÜNİVERSİTESİ' - Yavuz Yıldızbaş
Yavuz Yıldızbaş yazarına ait İSRAİL 'İSLAM ÜNİVERSİTESİ' başlıklı köşe yazısını okuyun.www.vansesigazetesi.com
Buda tel Aviv üniversitesi içinde ki bölümler;
Tel Aviv Üniversitesi
1953'te eski Hukuk ve Ekonomi Okulu'nu birleştiren bir belediye kurumu olarak kuruldu, 1935'i, Doğa Bilimleri Enstitüsü'nü ve Yahudi Araştırmaları Enstitüsü'nü kurdu. 1956 Üniversite oldu. Bağımsız organizasyon statüsüne sahip özerk bir kurum. Devletin sağladığı gelirin %70'i.tr.uni24k.com
He bu arada denk geldin mi bilmiyorum. İsrail askerlerinin yayınlanmış ramazanda iftar açma ve namaz kıldıklarına dair resimlerde internette mevcuttur. Artık sen buradan da bir pay çıkarırsın. Satılmış araplar mı dersin yoksa algı operasyonu mu bilmem.. velhasıl zaten böyle bir yazıda olmasa zaten herşey apaçık ortada. Sizin gibi düşünen kitle için delil olmuştur umarım..
Bu da üniversitesinin resmi sitesi ve bölümlerden biri;
Ekli dosyayı görüntüle 31636
1. Kaynak derken bir haber köşesindeki birisinin yorumunu değil bizzat israil kaynaklarının paylaştığı bir belge istemiştim.
2. Yazının başında kocaman "Tel Aviv İslam Üniversitesi" demişsiniz ama gönderdiğiniz link Tel Aviv Üniversitesi linki
3. Bir üniversitenin içinde islam bilimlerine yönelik fakülte ve bölümlerin olması bu iddaayı kanıtlamaya yeterli değildir.
4.İsrail askerleri içinde israil sınırları içerisinde doğmuş ve "bu topraklar benim vatanım, vatan sana canım feda" diyen ve kendini gerçekten "müslüman" gören bir çok asker bulunmaktadır. (basit bir araştırmayla bunu kendi israil hükümet sözcülerinin açıklamarıyla bulabilirsin)
5.Bunların hepsinin sizin dediğiniz gibi doğru olduğunu düşünürsek a)dünyada bu kafirlerin iradesi dışında müslümanların hareket edemediğine b)zahiren hiç bir müslüman alime/hocaya -ziyonist olma ihtimaline karşın- güvenilemeyeceğine inanmak gerekir ki bu durum da müslümanları ancak zillete ve cehalete götürür.
6.Yazının ana temasında iyi eğitim almış münafık siyonistler olduğunu söylüyor ama yazının sonunda eğitim şart diyor. Yarın bu yazıyı okuyup eğitim alan ve "kahrolsun israil" diyen miting yapan birisine de Mossad ajanı diyor. Bunun bir çelişki olduğunu da görmemiz gerekiyor. Ayrıca bu yazıyı yazan şahsın diğer yazılarını okursanız kendisinin nasıl bir akideye sahip olduğunu görür ve yazılarına temkinli yaklaşmanız gerektiğini anlarsınız.