Gel de Kes kesebilirsen : )
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Eki 2012 #2 Ebu Halid, el muhacir, Abdullah Yusuf, birtat abi tutar, Abdulmuizz abide okur üflerse ben keserim inşaAllah : ))
Ebu Halid, el muhacir, Abdullah Yusuf, birtat abi tutar, Abdulmuizz abide okur üflerse ben keserim inşaAllah : ))
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 21 Eki 2012 #3 diğer kardeşlerde ızgara yapar , afiyetle yeriz inşaAllah
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 21 Eki 2012 #4 !sLaM4eVeR' Alıntı: Ebu Halid, el muhacir, Abdullah Yusuf, birtat abi tutar, Abdulmuizz abide okur üflerse ben keserim inşaAllah : )) Genişletmek için tıkla ... Ya bu caiz olsa 14 hisseye de giderdi Maşeallah güzel yetişmiş bir boğa. Herhalde bir araba fiyatı vardır.
!sLaM4eVeR' Alıntı: Ebu Halid, el muhacir, Abdullah Yusuf, birtat abi tutar, Abdulmuizz abide okur üflerse ben keserim inşaAllah : )) Genişletmek için tıkla ... Ya bu caiz olsa 14 hisseye de giderdi Maşeallah güzel yetişmiş bir boğa. Herhalde bir araba fiyatı vardır.
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 22 Eki 2012 #5 et baharatını veririm, üç hisse girme hakkım olur
S Çevrimdışı seyfuAllah Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2012 #6 ~Selamunaleykum I$te buna oooohhhhaaaaa denir
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Eki 2012 #7 ben tavuk kesecem arkadaş siz ne ederseniz edin
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 22 Eki 2012 #8 maşaALLAH tam kurbanlık yaw siz zahmet etmeyin bana bırakın ompes01: