Gemini 2.0 Flash İmage Kullanımı

AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum kardesler bu konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ancak islami grafik çalışmalarınıza katkı saglayabilecegi düşüncesiyle açmaya karar verdim. İnşALLAH faydalı olur.
öncelikle programdan bahsedeyım, yine program website tabanlı ve bir photoshop yapay zeka aracı
bununla girdiginiz prompta göre resim çizebiliyorsunuz en önemli özelligi varolan resmi düzenleyebiliyoruz.

Kardesler canlı ve hayvan resmi çizmeden islami grafik çalışmalarınızda bunu kullanabilirsiniz.
öncelikle sölyeyeyim uygulamayı kullanabilmek için ekstra bilgi birikimine ihtiyacınız yok klavyeden yazı yazabiliyor olmanız bile yeterli

web sitesini açalım :Sign in - Google Accounts
yan sekmeden "Gemini 2.0 Flash Preview Image Generation" seçelim

1749912189884.png

welcome yazan kutucuga düzenleyecegimiz resmi atalım
artık gerisi tamamen sizde
örnek çalışma/

Ekran görüntüsü 2025-06-14 193303.png

1749912599318.png

1749912610174.png

begenmezseniz işlemi geri alabilir metni düzenleyebilirsiniz, yapay zekadan agacın yerine kavak agacı çam agacı vs çizmesini isteyebilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmış,

Ekli dosyalar

• 1749912578560.png
    1749912578560.png
    291 KB · Görüntüleme: 9
İslamciMuhammed Çevrimdışı

İslamciMuhammed

Al Qital Media
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleykum kardesler bu konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ancak islami grafik çalışmalarınıza katkı saglayabilecegi düşüncesiyle açmaya karar verdim. İnşALLAH faydalı olur.
öncelikle programdan bahsedeyım, yine program website tabanlı ve bir photoshop yapay zeka aracı
bununla girdiginiz prompta göre resim çizebiliyorsunuz en önemli özelligi varolan resmi düzenleyebiliyoruz.

Kardesler canlı ve hayvan resmi çizmeden islami grafik çalışmalarınızda bunu kullanabilirsiniz.
öncelikle sölyeyeyim uygulamayı kullanabilmek için ekstra bilgi birikimine ihtiyacınız yok klavyeden yazı yazabiliyor olmanız bile yeterli

web sitesini açalım :Sign in - Google Accounts
yan sekmeden "Gemini 2.0 Flash Preview Image Generation" seçelim

Ekli dosyayı görüntüle 34894

welcome yazan kutucuga düzenleyecegimiz resmi atalım
artık gerisi tamamen sizde
örnek çalışma/

Ekli dosyayı görüntüle 34895

Ekli dosyayı görüntüle 34897

Ekli dosyayı görüntüle 34898
begenmezseniz işlemi geri alabilir metni düzenleyebilirsiniz, yapay zekadan agacın yerine kavak agacı çam agacı vs çizmesini isteyebilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmış,
Allah azze ve celle razı olsun